background img
banner
banner

1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής Αιγιαλείας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου» και το Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου, είναι δύο πολιτιστικά σωματεία τα οποία για πολλές δεκαετίες ασχολούνται με την έρευνα, την καταγραφή, τη διάσωση και τη διδασκαλία της παραδοσιακής μουσικής. Τα δύο σωματεία όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμπράξει καλλιτεχνικά πολλές φορές ως πρεσβευτές του τόπου στην προβολή της μουσικής παράδοσης σε μουσικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ και διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος, τα δύο σωματεία ένωσαν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και ανέλαβαν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν για πρώτη φορά στο Αίγιο το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής Αιγιαλείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 7.00μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων» στο Αίγιο, υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ. δήμου Αιγιαλείας.

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος: 1. Λύκειο Ελληνίδων Πύργου 2. Χορωδία Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων 3. Μεικτή Τετράφωνη Χορωδία Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη» 4. Χορωδία Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου» 5. Γυναικεία Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr