background img
banner
banner

Συνεχίζουν στον πάγκο του Α.Ο. Αιγιαλέων Παπαδόπουλος – Ρουμελιώτης

ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ PRE LEAGUE ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Το δίδυμο των επιτυχιών του Α.Ο. Αιγιαλέων, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Ρουμελιώτης θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Α.Ο. Αιγιαλέων και θα οδηγήσουν τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της pre league volley των Ανδρών. Το γνωστοποίησε και επίσημα η διοίκηση του αιγιώτικου συλλόγου με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Coach της ανδρικής μας ομάδας, Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Η πολυετής εμπειρία του αποδείχθηκε πολύτιμη όλα αυτά τα χρόνια για εμάς και, ιδιαιτέρως από τη στιγμή που η ομάδα μας ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί της Αχαΐας, ο coach Παπαδόπουλος έχει σταθεί αντάξιος των περιστάσεων και χαίρει της εκτίμησης διοίκησης, παικτών αλλά και φιλάθλων. Coach, από όλους εμάς, ευχές για μια ακόμη επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, γεμάτη υγεία και συγκινήσεις. “Στο πλάι του Coach Παπαδόπουλου, όπως πάντα ο έτερος Παναγιώτης! Assistant coach του Α.Ο. Αιγιαλέων, ο έμπειρος Πατρινός τεχνικός, Παναγιώτης Ρουμελιώτης και για τη σεζόν 2023-24. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!!” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου.

Να σημειωθεί, ότι ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην μικρή (10χρονη) ιστορία του αιγιώτικου συλλόγου αφού η νέα σεζόν θα τον βρει για έκτη χρονιά στον πάγκο. O 59χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα τον Ιανουάριο του 2018 στην Α2 Εθνική και μαζί ανέβηκαν στην pre league. Έχει πλούσιο βιογραφικό και ως παίκτης και ως προπονητής. “Ευχαριστώ τον πρόεδρο Νίκο Ηλιόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Η λειτουργία του Α.Ο. Αιγιαλέων θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για αρκετούς συλλόγους”, τονίζει.

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης συμπλήρωσε δύο χρόνια στην ομάδα, ερχόμενος στο Αίγιο το καλοκαίρι του 2021. Γεννημένος στο Σίδνευ της Αυστραλίας ο 46χρονος προπονητής διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες του βόλεϊ, από ακαδημίες μέχρι το επίπεδο Ανδρών και Γυναικών. Ως αθλητής – μεταξύ άλλων – έχει κατακτήσει 5η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων. Αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη διοίκηση, έθεσε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για τη νέα σεζόν.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr