background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Βολεύτηκε και με την ισοπαλία 1-1 η Α.Ε. Καλαβρύτων

ΣΤΟ 95΄ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΥΡΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ

Καλύτερη η ομάδα των Καλαβρύτων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Δαβουρλή, προηγήθηκε 1-0 στο 17΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντολάνι και κεφαλιά του Σταύρου Τσαβαλά.

Η ΑΕΚ βολευόταν και με την ισοπαλία, αλλά δεν άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της για να μην δώσει δικαιώματα ευκαιριών στον Δαβουρλή.

Στις καθυστερήσεις 1-1 ο Δαβουρλής

Το χθεσινό παιχνιδι συνέπεσε με την ημερομηνία θανάτου του αείμνηστου Κώστα Δαβουρλή το 1992, και ήθελαν πολύ τη νίκη οι παίκτες της Πατρινής ομάδας, απλά κατάφεραν στις καθυστερήσεις την ισοφάριση 1-1 με το εύστοχο πέναλτι του Παρίση, που αμφισβητήθηκε έντονα από την ΑΕΚ, που έχει πάρα πολλά παράπονα για την διαιτησία του Οικονόμου.

Η ισοφάριση είχε συνοδευτεί με τις πρώτες αποβολές του διαιτητή Κώστα Οικονόμου που έδειξε κόκκινη κάρτα στους Σκιαδά και Νίκο Παπαχριστόπουλο από την τεχνική ηγεσία των Καλαβρύτων για διαμαρτυρία.

Μετά την ισοφάριση συνέχισε να δείχνει την κόκκινη κάρτα ο διαιτητής Οικονόμου και στη σύρραξη που ακολούθησε «κοκκινίστηκαν» οι Παπαδόπουλος που μαζί με τον Σκιαδά όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα ενεπλάκησαν με τους Γασπαρινάτο και Παρίση, που επίσης αποβλήθηκαν μαζί με τον Βασιλόπουλο.

Η σύρραξη συνεχίστηκε και στην φυσούνα όταν αποχωρούσαν οι ποδοσφαιριστές για τα αποδυτήρια.

Καλάβρυτα: Παπαδημητρόπουλος, Παπαδόπουλος (46΄ Κουτρουμάνης), Παπαγεωργίου, Ντολάνι, Σαλάι, Σκιαδάς, Τσαβαλάς, Θεοτοκάτος, Ασπρούκος (80΄ Ρετζίνο), Καλαμαράς (69΄ Αλεξόπουλος), Μητρόπουλος.

Η ΑΕ Αρόης 2-1 τον Αετό Ρίου

Στο άλλο παιχνίδι των play offόλα έγιναν πολύ γρήγορα στο 20λεπτο της συνάντησης.
Ο Αετός Ρίου προηγήθηκε 1-0 από το πρώτο λεπτό με τον Κατσιούρα, η ΑΕ Αρόης ανέτρεψε τα πράγματα με τα δυο γκολ του Λόλη στο 4΄ και 19΄ αντίστοιχα.

Κρίθηκε η πρώτη θέση

Στο φινάλε της 2ης αγωνιστικής η ομάδα των Καλαβρύτων πήρε την πρωτιά και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.
Στην τελευταία 3η αγωνιστική της επόμενης Κυριακής θα παιχτεί η 2η θέση που θα δώσει την ευκαιρία στον κατοχό της να παίξει μπαράζ με την αντίστοιχη του άλλου ομίλου, μόνο στην περίπτωση που ανέλθει ο Παναιγιάλειος στην Γ΄ Εθνική.

2η αγωνιστική– Τα αποτελέσματα
Καλάβρυτα – Δαβουρλής 1-1
17΄ Τσαβαλάς – 95΄ πεν. Παρίσης
Αετός Ρίου – ΑΕ Αρόης 1-2
1΄ Κατσιούρας – 4΄ 19΄ Λόλης

Βαθμολογία play off σε 2 αγώνες
Ομάδες γκολ βαθ
Καλάβρυτα 5-1 8
Δαβουρλής 3-2 4
ΑΕ Αρόης 2-5 3
Αετός Ρίου 2-3 1

3η αγωνιστική 28/05 -17:00
Γηπ. Αβύθου: Καλάβρυτα – Αετός Ρίου
Γηπ. Κάνιστρας: ΑΕ Αρόης – Δαβουρλής

Η Αργυρά 3-1… φρέναρε το Ζαβλάνι

Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι των play outστον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, η Αργυρά πήρε τη νίκη 3-1 από το Ζαβλάνι και περιέπλεξε τα πράγματα περισσότερο για την 2η θέση, αφού ο Φοίνικας / Ζήρια βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην παραμονή του.
Δυο γκολ από τον Κώστα Ασημακόπουλο και ένα από τον Γιώργο Ασημακόπουλο έδωσαν τη νίκη της Αργυράς κατά του Ζαβλανίου, που είχε μειώσει 1-2 με αυτογκόλ του Βίσα.

Παραίτηση Αμασιάδη  από το Ζαβλάνι

Ύστερα από την ήττα του Ζαβλανίου 1-3 από την Αργυρά, ο προπονητής Γιώργος Αμασιάδης (φωτο) ανακοίνωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ζαβλανίου

Ειδική Βαθμολογία Play Out
Ομάδες γκολ βαθ
Φοιν./Ζήρια 2-1 7
Ζαβλάνι 1-3 4
Αργυρά 3-1 3
Φλόγα Ροδιάς 1-2 1

2η Αγωνιστική 27/05 -17:00
Γηπ. Αβύθου: Φλόγα – Ζαβλάνι
Γηπ. Αγυιάς: Φοιν/Ζήρια – Αργυρά


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr