background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θέλουν να αποφύγουν τα play out Αχιλλέας Καμαρών και Φοίνικας/Ζήρια

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΗ ΣΕ PLAY OFF

Κατεβαίνουν τα ρολά σήμερα το απόγευμα στον όμιλο Αιγίου σε ότι αφορά τουλάχιστον την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Παραμένουν όμως στις επάλξεις οι διεκδικητές μιας ακόμα θέσης ανόδου για την Α΄ κατηγορία (Δαβουρλής και Ηρακλής Π.), εκεί που έχει σιγουρέψει από τώρα την συμμετοχή της στην μεγαλύτερη κατηγορία η πρωτοπόρος Θύελλα Αιγίου.
Επίσης στην κόκκινη γραμμή έχουμε τον Φοίνικα / Ζήρια και τον Αχιλλέα να μην έχει τελειώσει ακόμα τίποτα για το ποιος θα μείνει στην κατηγορία και ποιος θα πάει στα μπαράζ παραμονής.

Ντέρμπι πρωτοπόρων στα Καλάβρυτα

Στο γήπεδο Καλαβρύτων υπάρχει ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην γηπεδούχο ΑΕ Καλαβρύτων και την πρωταθλήτρια Θύελλα Αιγίου. Πέρα από το γόητρο που περιλαμβάνεται σε αυτή τη συνάντηση, η γηπεδούχος ομάδα του Κωστή Βλάχου αντίθετα με την Θύελλα θέλει τη νίκη αφού υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, που θα δώσει μια καλύτερη βαθμολογική απόσταση απέναντι στα άλλα τρία σωματεία που θα παίξουν στα play offγια την δεύτερη θέση ανόδου στην Α΄ κατηγορία.

Για τη νίκη πάνε ΑΕ Αρόης και Δαβουρλής με Ζαβλάνι  και Αργυρά αντίστοιχα

Με στόχο την παραμονή της στην 3η θέση της βαθμολογίας, η ΑΕ Αρόης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ζαβλάνι έχοντας αποκλειστικό σκοπό τους βαθμούς της νίκης.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Δαβουρλή που θα πάει στο Ρίο με σκοπό να παραμείνει στα μπαράζ ανόδου, αφού απειλείται από τον 6ο της βαθμολογίας Ηρακλή Πατρών, ο οποίος είναι καλύτερος στην περίπτωση ισοβαθμίας με τον Δαβουρλή.

Για το «διπλό» στο Πλαστήρα ο Ηρακλής

Αδιάφορη βαθμολογικά η ΑΕ Αιγίου θα υποδεχτεί τον Ηρακλή, που αντίθετα θέλει τη νίκη ελπίζοντας ότι δεν θα κερδίσει ο Δαβουρλής στο Ρίο την Αργυρά. Μόνο σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κλέψει την 5η θέση και την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου.
Αρκεί η ισοπαλία στον Φοίνικα / Ζήρια
Στο γήπεδο της Ζήριας θα πέσουν …κορμιά. Ο μεν γηπεδούχος Φοίνικας / Ζήρια θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία, ο δε φιλοξενούμενος Αετός Ρίου θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει με έναν βαθμό στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ ανόδου.

Στην Τέμενη για τη νίκη ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας Καμαρών εξακολουθεί να πληρώνει τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων. Έχει παραμείνει εγκλωβισμένος στη ζώνη των playout και έχει απομείνει πλέον μόνο ένα σενάριο για να απαγκιστρωθεί από εκεί.
Πρέπει να πάρει τη νίκη από τον Αστέρα και παράλληλα να ηττηθεί ο Φοίνικας / Ζήρια από τον Αετό Ρίου. Μόνο έτσι θα αλλάξουν θέση τα δυο αυτά γειτονικά σωματεία.

Οι βαθμολογίες σε play off και play out πριν το φινάλε

Λαμβάνοντας στα υπ’ όψιν την προκήρυξη του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, οι βαθμολογίες σε μπαράζ ανόδου και παραμονής πριν το φινάλε και πριν πάρουμε την τελική εικόνα του βαθμολογικού πίνακα έχουν ως εξής:

Play off: Καλάβρυτα 4β., ΑΕ Αρόης 1β. Αετός Ρίου 1β. Δαβουρλής 0 βαθμούς
Play out: Αχιλλέας 3β., Ζαβλάνι 3β., Φλόγα Ροδιάς και Αργυρά από 0 βαθμούς.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr