background img
banner
banner

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη με γκολ του Γκάτση 1-0 στο Λεωνίδιο ο Παναιγιάλειος

Κυρίαρχος του αγώνα από την αρχή της συνάντησης ο Παναιγιάλειος είχε σε ολόκληρο το διάστημα την υπεροχή με φάσεις για γκολ, δυο δοκάρια και το γκολ του Γκάτση που ήταν πολύ λίγο σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι φοβισμένοι από το όνομα και την βαριά μελανόλευκη φανέλα, προτίμησαν να κινηθούν σε ρόλο κομπάρσου, ακόμα και τότε που δέχτηκαν το γκολ που έκρινε την πολύτιμη νίκη του Παναιγιάλειου.

Με πρόβλημα πριν την έναρξη ο Παναιγιάλειος 

Στο ζέσταμα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στο Λεωνίδιο, ο Τάκης Παπαδόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός του βασικού σχήματος στο οποίο και προοριζόταν.

Η μέρα ήταν γρουσούζικη για το κέντρο της άμυνας του Παναιγιάλειου, αφού στο 29΄ τραυματίστηκε και ο Μιχάλης Σπανός, για να γίνει αναγκαστική αλλαγή με τον Μαχαίρα.

Πάντως οι αντικαταστάτες των δυο βασικών αμυντικών τα πήγαν καλά, άσχετα αν χαμήλωσε σε ύψος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Από το 20΄ ξεκίνησε να χάνει γκολ ο Παναιγιάλειος 

Η κυριαρχία των μελανόλευκων στον αγωνιστικό χώρο, άρχισε να βγαίνει και σε σπουδαίες φάσεις για γκολ από το 20΄

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία είχε σε αυτό το λεπτό ο Σκούτας, αφού βρέθηκε απέναντι στην εστία του Γιαννούση από την σέντρα του Βλαχου, αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η σέντρα του Σκούτα από αριστερά έφτασε «λουκούμι» στο κεφάλι του Αρβανίτη, αλλά με εντυπωσιακή εκτίναξη έσωσε την εστία του ο Γιαννούσης.

Η μοναδική φορά που απειλήθηκε η εστία του Παναιγιάλειου, ήταν με την διπλή προσπάθεια του Κυριού στο 25΄, που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος σε κόρνερ.

Αυξάνει την πίεσή του στο β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος 

Ακόμα πιο επιθετικός μπήκε στο παιχνίδι ο Παναιγιάλειος στην επανάληψη. Γνωρίζοντας πλέον τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι του αντιπάλου, οι μελανόλευκοι πήραν τις κατάλληλες εντολές από τον Θόδωρο Ανδριόπουλο για να φτάσουν στη νίκη.

Δοκάρι στο 50΄ ο Ανδρέας Σπανός και στο 68΄ ο Σκούτας 

Στο 50΄ ο Μαχαίρας πάσαρε στον Λιάτο κι αυτός με …μαγική κάθετη έβγαλε μόνο του τον Α. Σπανό που πρόλαβε την έξοδο του Γιαννούση, έστειλε όμως την μπάλα στο δοκάρι

Στο 59΄ ο Α. Σπανός πήρε από τον Βλάχο κέρδισε μέσα στην περιοχή τις κόντρες προσπάθησε να πασάρει στον Γκάτση που ήταν έτοιμος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά αποκρούστηκε.

Στο 68΄ ο Σκούτας ελίχθηκε με ντρίμπλες στην περιοχή και σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννούση που απλά παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας.

ΓΚΟΟΛ ο Γκάτσης στο 69΄  

Αν και με χαρακτηριστική καθυστέρηση, το γκολ ήρθε στο 69΄ για τον Παναιγιάλειο. Ο Οικονόμου έβγαλε σέντρα στην περιοχή, ο Γκάτσης στόπαρε και εκτέλεσε τον Κ. Γιαννούση σημειώνοντας το πολύτιμο γκολ της νίκης.

Έκτοτε ο Παναιγιάλειος περιόρισε την επιθετική του δραστηριότητα, ελέγχοντας πάντα το παιχνίδι χωρίς κινδύνους στην εστία του και με τον Βιλανάκη στο 91΄ να απειλεί για τελευταία φορά για ένα ακόμα γκολ.

Λεωνίδιο (Φώντας Καζακόπουλος): Κ. Γιαννούσης, Λάτσης, Μπαλαρίνης, Μπακάλης, Σαρής, Μπαϊρακτάρης (88΄ Νικολόπουλος), Καλκανάκος (17΄ λ.τ. Παύλος), Σοφ. Γιαννούσης, Βρεττάκης (74΄ Παππάς), Μπαρμπόσα, Γεωργίτσης

Παναιγιάλειος (Θοδ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου, Κοτσόκολος, Μιχ. Σπανός (29΄ λ.τ. Μαχαίρας), Χούσας, Αρβανίτης (85΄  Βιλανάκης), Α. Σπανός (85΄ Τσεκούρας), Σκούτας (85΄ Ροδόπουλος), Γκάτσης (Λιάτος


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr