background img
banner
banner

Πρωταθλητής ο Παναιγιάλειος σήκωσε την κούπα στο Ριόλο | ΦΩΤΟ

ΑΠΟ 0-2 ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ 2-2 ΤΟΝ ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 

Στην δυνατή έδρα του Ριόλου ο Παναιγιάλειος έκοψε την φόρα του Πανμοβριακού, που προηγήθηκε 2-0 με τα εύστοχα πέναλτι του Παναγιώτη Νιφορόπουλου στο 36΄ και 49΄ αντίστοιχα.

Αν και στην υπόδειξη του διαιτητή Νίκου Χρονά στο πρώτο πέναλτι, είχαμε παράλληλα και την σημαία του β΄ βοηθού Θεόφιλου Τραγουλιά για οφσάιτ.

Κατόπιν του μεταξύ τους διαλόγου δόθηκε τελικά πέναλτι που εκτέλεσε ο Νιφορόπουλος στην γωνία που μάντεψε ο Αθανασόπουλος και λίγο έλειψε να βγάλει εκτός εστίας.

Πριν το 1-0 είχαμε σουτ του Δημητρακόπουλου που απέκρουσε στο 27΄ Αθανασόπουλος και στο 32΄ το σουτ του Λιάτου πέρασε άουτ.

Με το 2-0 ξεκίνησε στο β΄ ημίχρονο ο Πανμοβριακός 

Χέρι στον Χούσα και νέο πέναλτι στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου που εκτέλεσε πάλι ο Νιφορόπουλος για το 2-0 στο 48΄.

Ο Παναιγιάλειος απάντησε με την κεφαλιά του Μιχ. Σπανού άουτ στο 66΄

Σημαντική απόκρουση του Αθανασόπουλου στο 71΄ 

Ο Αθανασόπουλος κράτησε στο παιχνίδι τον Παναιγιάλειο, όταν απέκρουσε στην αριστερή του γωνία το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Νιφορόπουλου, που ήταν ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων.

 

Με Κόρμπο και δυο γκολ σε τρία λεπτά γύρισαν το παιχνίδι οι μελανόλευκοι. 

Η είσοδος του έμπειρου Κόρμπου στο παιχνίδι, έδωσε ώθησε στην επίθεση του Παναιγιάλειου.

Στο 76΄ από φάουλ του Κόρμπου ο Αρβανίτης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ριόλου, όμως στο 79΄ ο Σκούτας μείωσε σε 1-2 και στο 82΄ ο Γκάτσης με κεφαλιά αξιοποίησε την σέντρα του Αρβανίτη ισοφαρίζοντας 2-2.

Πάει στα play off για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική ο Παναιγιάλειος 

Από την επόμενη Κυριακή ξεκινά τα παιχνίδια μπαράζ ο Παναιγιάλειος, με το πρώτο παιχνίδι να είναι εκτός έδρας στην Αρκαδία με το Λεωνίδιο.

Πανμοβριακός (Γ. Λαγός): Π. Κυριακόπουλος, Πυρρής (80’ Παπαδάτος), Δ. Κυριακόπουλος, Μπουρδέκας, Κοκκίνης, Βαλογιάννης, Καρακάσης, Δημητρακόπουλος (70’ Κουραχάνης), Ρουμπάτος, Νιφορόπουλος, Λιάκος.

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Οικονόμου (81’ Μαχαίρας), Χούσα (56’ Βλάχος), Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Α. Σπανός (58’ Κόρμπος), Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκάτσης (92’ Τσεκούρας), Λιάτος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr