background img
banner
banner

Δυο συναντήσεις Motocross Training από την ΠΑΛΕΜΟΤ

Η ΠΑΛΕΜΟΤ και φέτος θα διοργανώσει δυο συναντήσεις Motocross Training τις 1-2 Ιουλίου και 29-30 Ιουλίου στην πίστα Motocross “ Δωροθέα Αναστασοπούλου“ στο Αίγιο.

Το Motocross Training είναι εκπαιδευτικές ημερίδες MotoCross που αφορούν παιδιά από 4 έως 16 ετών , παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Motocross και δεν έχουν εμπειρία από αγώνες αλλά και παιδιά που έχουν εμπειρία από αγώνες αλλά θέλουν να προπονηθούν και να εξελιχθούν. Οι κατηγορίες είναι: 4 έως 6 baby – 6 έως 8 mini – 8 έως 12 ΜΧ65 – 11 έως 14 ΜΧ85 – ΚΑΙ 13 έως 16 ΜΧ125

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι: Σάββατο Η πίστα θα είναι ανοιχτή από τις 9,00 π.μ. έως 2,30 μ.μ. και 5,30μ.μ έως το βράδι , για γνωριμία με την πίστα και συμβουλές αγωνιστικής οδήγησης Κυριακή θα γίνει προσομοίωση αγώνα με ένα σκέλος ελεύθερα και δυο σκέλη με εκκίνηση από μπάρα ανά κατηγορία. Ανάμεσα στα ελεύθερα και τα σκέλη θα υπάρχει σεμινάριο εκμάθησης των κανονισμών ενός αγώνα , το ρόλο που έχουν οι σημαίες αλλά και η συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι αθλητές και συνοδοί απέναντι στους ανθρώπους της οργάνωσης ενός αγώνα .


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr