background img
banner
banner

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Κεραυνός Αιγίου και Ήφαιστος/Αχιλλέας!

Είναι οριστικό και αναμένονται μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις, που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Ο Κεραυνός Αιγίου και ο Ήφαιστος/Αχιλλέας ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Πριν από μερικούς μήνες είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις και το πλάνο αρχικά συμπεριελάμβανε και τον Αστέρα Τέμενης στη συγχώνευση, που τελικά δεν προχώρησε για διάφορους λόγους. Ο πιο σημαντικός είναι ότι η ομάδα μπάσκετ της Τέμενης αποτελεί τμήμα του συλλόγου “Αστέρας Τέμενης” που περιλαμβάνει και τμήμα ποδοσφαίρου (ως ποδοσφαιρική ομάδα άλλωστε ιδρύθηκε) και οι δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεραστούν είναι πολλές και τα εμπόδια ίσως ανυπέρβλητα..

Έτσι, στη “νέα εποχή” του μπάσκετ της περιοχής μπαίνουν Κεραυνός και ‘Ηφαιστος/Αχιλλέας, χωρίς αυτή τη χρονική στιγμή να είναι δυνατόν να δημοσιευτούν λεπτομέρειες με το καθεστώς που θα επικρατεί στη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί. Υπομονή λίγες ημέρες και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Το σίγουρο είναι, ότι αυτή η κίνηση έχει θετικό πρόσημο και θα βρει πολλούς υποστηρικτές…


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr