background img
banner
banner

Η Α.Ε.Κ. είναι ιδέα!

Του Γιάννη Μεντζελόπουλου

Είχα γράψει ένα κείμενο με θέμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την μεγάλη Α.Ε.Κ. μας. «Είμαστε πια πρωταθλητές» ήταν ο τίτλος, αφού είμαι γνωστός ΑΕΚτξής. Λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν κατέστη δυνατό να χωρέσει στην παρούσα εφημερίδα, και εν τω μεταξύ ήρθε και η δεύτερη μεγάλη φετινή επιτυχία, η κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδος. «Είμαστε πια νταμπλούχοι»! Νταμπλ, μετά το 1978! Η Αεκάρα φέτος έπαιξε μεγάλη και την καλύτερη μπάλα απ’ όλους και δίκαια κατέκτησε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Μάλιστα η «κούπα» της Πρωταθλήτριας έφτασε… και στο Αίγιο. Αυτό ήταν μια επιτυχία των τοπικών διοργανωτών αναμφισβήτητα. Ο κόσμος, από πιτσιρίκια έως… γέροντες, το χάρηκε και συμμετείχε στη γιορτή- φωτογράφηση με το «Κύπελλο». Μάλλον, όμως, ήταν ατυχής η επιλογή του «Παναγιωτοπουλέϊκου» για τη γιορτή αυτή. Θα ήταν καλύτερα να γίνει σε μια (πλαϊνή αίθουσα) του Παλιού Νοσοκομείου, θα ήταν πιο ευρύχωρη και πιο λειτουργική. Κάποια άσχημα σχόλια ακολούθησαν για… πολιτική, κατά κάποιον τρόπο, εκμετάλλευση, αφού η πόρτα άνοιξε διάπλατα στην αρχή για πολιτευτή μικρού κόμματος, ο οποίος μάλιστα ανέβηκε αργότερα και στο μπαλκόνι με την «κούπα» (παρόντων, βεβαίως, των διοργανωτών)! Και γνωστός αιρετός Νεοδημοκράτης, από την άλλη πλευρά, αναγκάσθηκε ν’ αποχωρήσει λόγω… ιδιότυπου και αγενούς “face control” στην αρχή- αρχή της εκδήλωσης!… Πάντως, η γιορτή ήταν ένα… ξεχωριστό γεγονός για το Αίγιο! Και του χρόνου παιδιά, αλλά πιο… προσεκτικά! Συγχαρητήρια Α.Ε.Κ. Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχε Ελλάδος 2022- 2023!…

Υ.Γ. Όπως είπε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης παλιότερα, η Α.Ε.Κ. είναι ΙΔΕΑ. Γι’ αυτό κάποιοι ν’ αφήσουν τις άλλες …ιδέες τους στην άκρη… Η Α.Ε.Κ. ανήκει σ’ όλους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr