background img
banner
banner

Η “Τρελή Ολυμπιάδα” … έκλεψε και φέτος την παράσταση! | ΦΩΤΟ

Η “Τρελή Ολυμπιάδα”  αποτελεί πλέον μία από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο δημοτικό στάδιο Αιγίου και αποτελούν “σήμα κατατεθέν” του καλοκαιριού για την Αιγιάλεια. Από τις 7.00 το απόγευμα της Πέμπτης 1 Ιουνίου μέχρι αργά το βράδυ, 600 περίπου μαθητές (Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης) από 16 δημοτικά σχολεία της Αιγιάλειας συμμετείχαν στην καθιερωμένη παρέλαση και στα αγωνίσματα  και τους γονείς να καμαρώνουν από την κερκίδα.

Η μία κερκίδα σχεδόν γέμισε από γονείς, φίλους των παιδιών, αλλά και φίλους του αθλητισμού που πήγαν να χειροκροτήσουν τους μικρούς «αθλητές», δίνοντάς τους ένα έναν λόγο παραπάνω για να συνεχίσουν να αγωνίζονται στη ζωή τους, είτε εντός αθλητικών χώρων είτε εκτός. Περίπου 2000 θεατές στην κερκίδα και 600 παιδιά στον αγωνιστικό χώρο έδωσαν βροντερό “παρών” σε μία όμορφη και γεμάτη ζωντάνια και χρώματα εκδήλωση.

 Τα σχολεία παρέλασαν μπροστά στους θεατές με πολυάριθμες ομάδες και στη συνέχεια άρχισαν τα αγωνίσματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το βράδυ με τους μαθητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να διακρίνονται για τη φυσική τους κατάσταση, το κέφι και τη χαρά τους!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος και ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό. Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τάκης Ανδριόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Ελευθεριώτης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας Βασίλης Ροδόπουλος κ.α.

Χαιρετισμό απηύθυνε και  ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μένιος Κουτρόπουλος, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε και φέτος ο Φίλιππος Φιλίππου. Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στα σχολεία που συμμετείχαν και άπαντες έδωσαν την υπόσχεση για μία ακόμη ενθουσιώδη γιορτή την επόμενη χρονιά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr