background img
banner
banner

Ισονομία στην πράξη από την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΙΓΙΟΥ

Το γεγονός ότι δεν γίνονται διακρίσεις ανάμεσα στους πολίτες και πως είναι όλοι ίσοι απέναντι στην υποχρέωσή τους να τηρούν τους νόμους, επιβεβαίωσε άνδρας της Ομάδας ΔΙΑΣ που προχώρησε σε βεβαίωση παράβασης συναδέλφου του αστυνομικού, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου. Ο παραβάτης επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, με αποτέλεσμα να τηρηθεί η διαδικασία επιβολής προστίμου και αφαίρεσης πινακίδας και εγγράφων…

Σε επικοινωνία του protionline.gr με τον αστυνομικό που βεβαίωσε την παράβαση, επιβεβαιώθηκε το γεγονός που, αρχικά προξενεί εντύπωση, στην πραγματικότητα όμως δικαιώνει όσους αναφέρουν πως οι χειρισμοί της Αστυνομίας έχουν αλλάξει άρδην και κανείς δεν χαρίζεται σε κανέναν, ενώ οι συνέπειες, σε περίπτωση μη τήρησης της νομοθεσίας, είναι ίδιες και απαράλλαχτες για όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους ή τη σχέση που μπορεί να έχουν με τους υπερασπιστές του νόμου.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κορίνθου προχθές Τρίτη το μεσημέρι, εκεί όπου η Ομάδα ΔΙΑΣ πραγματοποιούσε στατικούς ελέγχους (μπλόκο).

Ενώ είχε σταματήσει και έλεγχε άλλο οδηγό βεβαιώνοντας παράβαση, πέρασε από το σημείο ελέγχου, εν ενεργεία αστυνομικός του Α.Τ. Αιγίου, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, μη φορώντας προστατευτικό κράνος.

Τότε ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησε και προέβη στη βεβαίωση της παράβασης με πρόστιμο καθώς επίσης και στην αφαίρεση πινακίδων άδειας κυκλοφορίας του δικύκλου και της άδειας ικανότητας οδήγησης του παραβάτη για δύο μήνες, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του πειθαρχικού δικαίου και βέβαια δεν θα μπορεί για το ίδιο χρονικό διάστημα να οδηγήσει το υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr