background img
banner
banner

Ισχυρή λαϊκή εντολή για μία Ελλάδα δίκαιη για όλους…

ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αναφορές στο κοινωνικό κράτος, στη σταθερότητα της οικονομίας και στην αναπτυξιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και για τον νομό Αχαΐας, εμπεριείχε η τοποθέτηση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή B2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Αίγιο. Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας και φίλους του κόμματος το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου στο εκλογικό κέντρο, μη παραλείποντας να δώσει το στίγμα για την αναγκαιότητα αυτοδυναμίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, που θα επιτρέψει στη φιλελεύθερη παράταξη να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.

Για τον κ. Χρυσοχοΐδη το Αίγιο ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του στην Αχαΐα και τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Βασίλης Σταθακάρος και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παρέστησαν ακόμη μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, η υποψήφια βουλευτής Β΄ Αθηνών Ασπασία Μπρούμα – Νικολάρα, η Αλεξάνδρα Σδούκου περιφερειάρχης εκλογών Δυτικής Ελλάδας και ο κ. Ασημακόπουλος τομεάρχης εκλογών Αχαΐας. Επίσης, παρέστησαν οι βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές του νομού.

Ως… προπομπό της επίσκεψης του πρωθυπουργού την προσεχή Τετάρτη στο Αίγιο, χαρακτήρισε την περιοδεία Χρυσοχοΐδη στην περιοχή, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του «οργώνουν» την Ελλάδα και ενημερώνουν τους πολίτες για το έργο της Νέας Δημοκρατίας. ΄΄Στόχος΄΄, όπως είπε, ΄΄είναι η αυτοδυναμία, η οποία θα σηματοδοτήσει την ισχυρή Ελλάδα. Αυτό που όλοι οι πολίτες έδειξαν με την ψήφο τους και στις 21 Μαΐου΄΄. Για τον κ. Χρυσοχοΐδη ανέφερε πως είναι ένα από τα στελέχη που στηρίζεται ο πρωθυπουργός, λέγοντάς του: ΄΄Περιμένουμε να μας φέρετε τα φρέσκα νέα από την πρωτεύουσα και να μας μεταφέρετε τις εμπειρίες από τα οδοιπορικά σας΄΄.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Κουνάβης αναφέρθηκε στον κ. Χρυσοχοΐδη λέγοντας πως ΄΄με τη συμπεριφορά και την πολιτική του κέρδισε τις καρδιές μας και πολύ γρήγορα τον αισθανθήκαμε σαν ένας από εμάς΄΄. ΄΄Τον ευχαριστώ πολύ γιατί αυτές τις μέρες έδειξε πόσο πολύ σέβεται την κομματική οργάνωση, αφού θέλησε να μιλάμε απευθείας και να οργανώσουμε την επίσκεψή του στην Αχαΐα΄΄, πρόσθεσε.

΄΄Οι Έλληνες αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει παρά μόνο ένας δρόμος΄΄

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη που, όπως είπε, ανένηψε από τον κόβιντ και συνεχίζει την προεκλογική καμπάνια στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως επισήμανε, ΄΄έχει συμβεί κάτι μοναδικό στη χώρα, δηλαδή η επικύρωση, η δικαίωση της πολιτικής μας από τον ελληνικό λαό κάτι που φάνηκε στις κάλπες της 21ης Μαΐου. Ταυτόχρονα η μοναδικότητα έγκειται στο γεγονός ότι ο ελληνικός λαός επέλεξε να υποβαθμίσει στο κατώτατο σημείο την αντιπολίτευση λέγοντας πως δεν την θέλει ούτε καν για αντιπολίτευση αφού λειτουργεί με τοξικότητα, δηλητήριο και μίσος προς όλους αυτούς που προσπάθησαν και δίχασαν τον ελληνικό λαό. Το κατόρθωσαν τη δεκαετία του 2010, δυστυχώς διέλυσαν τη χώρα, «παίζοντάς τη στα ζάρια», αλλά οι Έλληνες αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει παρά μόνο ένας δρόμος: Ασφάλεια, σταθερότητα, ειρήνη, πρόοδος, ανάπτυξη, μία Ελλάδα ψηφιακή, πράσινη αλλά κυρίως μία Ελλάδα δίκαιη΄΄.

Υπογράμμισε ακόμη πως ΄΄η Ν.Δ. είναι ένα λαϊκό κόμμα που απευθύνεται στους ευάλωτους πολίτες και τη μεσαία τάξη, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει νοικοκυριό και επιχείρηση στη χώρα στα οποία να μην μπήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από το κοινωνικό κράτος και να μην παρέχει μία στήριξη κατά τη διάρκεια των πολλαπλών κρίσεων από τις οποίες δοκιμαστήκαμε όλοι μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια΄΄.

΄΄Η απόφαση του ελληνικού λαού είναι μία επικύρωση της πολιτικής μας΄΄, σημείωσε παραδεχόμενος πως έγιναν και λάθη που διορθώνονται. ΄΄Ο Μητσοτάκης κατόρθωσε και διαχειρίζεται την οικονομία με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, καθώς πέτυχε αύξηση του ΑΕΠ 5% για όλους τους Έλληνες επιστρέφοντας το πλεόνασμα στον λαό΄΄, πρόσθεσε κάνοντας λόγο για ένα δίκαιο κράτος και μία κυβέρνηση που υπηρετεί τον λαό με αφοσίωση και φροντίζοντας για την ασφάλεια.

Κάλεσμα για βροντερό «παρών» στην κάλπη της 25ης Ιουνίου

Κάλεσε επίσης σε ακόμη πιο βροντερό «παρών» στην κάλπη της 25ης Ιουνίου καθώς, όπως τόνισε, ΄΄δεν πρέπει να παίξουμε με την πρόοδο, την προοπτική, την ελπίδα του τόπου. Θέλουμε μία ισχυρή λαϊκή εντολή για να συνεχίσουμε το έργο μας΄΄. Τέλος, χαρακτήρισε την πρωτοκαθεδρία της Ν.Δ. και στην Αχαΐα ως μία ευθύνη της κυβέρνησης για να της δώσει ακόμη μεγαλύτερη προοπτική και να δημιουργήσει ένα νέο αναπτυξιακό τοπίο. ΄΄Η Αχαΐα ήταν η «μητέρα» της βιομηχανίας και της μεταποίησης και έχουμε χρέος απέναντι στους Αχαιούς να την ξαναδώσουμε αυτή την ώθηση και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε τις υποδομές της εκτελώντας όλα τα δημόσια έργα που έχει ανάγκη΄΄, κατέληξε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr