background img
banner
banner

Κέντρο εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών και κοινόχρηστος απινιδωτής το base bootcamp

Πριν από δυο μήνες το base bootcamp club, στην οδό Π. Χαραλάμπους, σε συνεννόηση με τον διεθνή οργανισμό @rescuetraininginternational έγινε Κέντρο Εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται σεμινάρια για την απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένης πιστοποίησης πρώτων βοηθειών!

Ήδη, το περασμένο Σάββατο έγινε στον χώρο το πρώτο σεμινάριο υπό την καθοδήγηση του σμηναγού Ευάγγελου Μαστακά, τον οποίο η διεύθυνση του γυμναστηρίου ευχαριστεί θερμά. Τα όσα διδάχθηκαν οι εκπαιδευόμενοι ήταν ιδιαίτερα σημαντικά και απαραίτητα για κάθε συνάνθρωπο μας!

Διδάχθηκαν την μέθοδο καρδιοπνευμονικης αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ)και την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή!

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του club, εκτός από το να παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις τους, φροντίζουν να θωρακίζουν όσο μπορούν τις ίδιες τις υπηρεσίες τους και επενδύουν σε αυτό! Μάλιστα, εκτός από τη λειτουργία ως Κέντρου Εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών, τοποθετήθηκε κοινόχρηστος αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής, που μπορεί να σώσει ζωές.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το club μας γίνεται η πρώτη ιδιωτική επιχείρηση στην πόλη όπου διαθέτει πλέον ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ τόσο για τους ασκούμενους μας όσο και για όποιον τον χρειαστεί. Ανά πάσα στιγμή κάθε πιστοποιημένος παροχέας πρώτων βοηθειών μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. Κάθε πολίτης οφείλει πλέον να γνωρίζει τον εθνικό χάρτη απινιδωτών https://kidssavelives.gr/aed/ όπου εκεί μπορεί να πληροφορηθεί αστραπιαία που μπορεί να βρει κοινόχρηστο απινιδωτή”, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr