background img
banner
banner

Καλοκαίρι με χορούς και δράσεις για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η καλοκαιρινή περίοδος για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, καθώς προγραμματίζεται σειρά εκδηλώσεων και δράσεων. Στις 21 Ιουνίου το βράδυ, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., θα γίνει η πρώτη εκδήλωση με θέμα «Χορός & τραγούδι μια αέναη σχέση…».

Στην παράσταση θα πάρουν μέρος χορευτές-τριες όλων των τμημάτων και ηλικιών (ενήλικες, έφηβοι, παιδιά) που παρακολουθούν μαθήματα χορού στο Χ.Ε.Α. Θα παρουσιαστούν τραγούδια και χοροί από την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, την Κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη, τα Δωδεκάνησα (σημείο αναφορά Τήλος & Κάλυμνος), τις Κυκλάδες (με έμφαση στη Μύκονο), το Β.Α. Αιγαίο (με επίκεντρο τη Σάμο) με αντίστοιχες παραδοσιακές φορεσιές από κάθε περιοχή. Επίσης, τραγούδια από τη Θράκη, την Τήλο και την Πελοπόννησο θα παρουσιάσει η χορωδία του συλλόγου.

Στις 23 Ιουνίου, Παρασκευή βράδυ, στο κέντρο «Δερβενάκι» το Χορευτικό Εργαστήρι οργανώνει γλέντι με 5μελή παραδοσιακή ορχήστρα (Φώτης Τζανέτος κλαρίνο, Γιάννης Οικονόμου βιολί κ.ά.) με καλεσμένους όλους τους χορευτές-τριες τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τους υπέροχους ήχους από δεξιοτέχνες μουσικούς.
Προηγούμενα, την Κυριακή 11 Ιουνίου, το Χ.Ε.Α. διοργανώνει για μέλη και φίλους εκδρομή στις Σπέτσες. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και συμμετοχή μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ.

Στις αρχές Ιουλίου το Χορευτικό Εργαστήρι θα συμμετάσχει σε συναντήσεις χορευτικών συλλόγων με τμήματα ενήλικων χορευτών (εξετάζονται προτάσεις που έχουν φτάσει στο γραφείο του συλλόγου), ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για μια ξεχωριστή θεματική παράσταση στα τέλη Αυγούστου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr