background img
banner
banner

Μάγεψε το πρώτο τουρνουά Τένις Αίγιο – Ακράτα

ΣΤΟ ΦΙΛΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ 16 ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Οι επιτυχίες του Τσιτσιπά και της Σάκαρη μας έχουν στρέψει για τα καλά στο άθλημα του τένις, όπως συνέβη και παλαιότερα με την επιτυχία της Εθνικής μας, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης στο μπάσκετ.

Οι οκτώ καλύτεροι στο τένις από την περιοχή του Αιγίου και της Ακράτας, μάγεψαν και συγκίνησαν με τις επιδόσεις και τον μεγάλο ανταγωνισμό, γεγονός που δεν άφησε ασυγκίνητους τους φίλους του σπορ, που κατέκλυσαν τις όμορφες και λειτουργικές εγκαταστάσεις του Energy SportClub στην Ακράτα. Ξεχωριστοί αθλητές, μοναδικό θέαμα, απίστευτα χτυπήματα και αποκρούσεις.

Μια γιορτή για καθιέρωση

Η ευγενής άμιλα και ο αθέμιτος ανταγωνισμός παρέπεμψαν τους αγώνες μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Το κοινό χειροκρότησε θερμά νικητές και ηττημένους, αφού όλοι τους έβγαλαν όμορφα high lightστην διάρκεια του τουρνουά.

Οι μοναδικές εντυπώσεις που αποκόμισαν αθλητές και παρευρισκόμενοι είχαν σαν αποτέλεσμα την ιδέα για την καθιέρωση αυτού του δυνατού τουρνουά, για το οποίο θα γίνει μελέτη βελτίωσης και μεγαλύτερης προσέλκυσης στους φίλους του αθλήματος.

Συγχαρητήρια στους αθλητές της Ακράτας

Ο έπαινος ήταν για όλους του αθλητές, τα περισσότερα συγχαρητήρια όμως εισέπραξαν οι αθλητές της Ακράτας που έφτασαν στον τελικό. Ο Θανάσης Χρυσανθόπουλος ήταν ο νικητής απέναντι στον Παναγιώτη Χρονόπουλο, έχοντας και οι δυο τους ξεπεράσει με επιτυχία τα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Αποκλείστηκε από τον τελικό ο Αγγελος Αργυρόπουλος

Ανάμεσα στα φαβορί ο Άγγελος Αργυρόπουλος, έχασε πριν φτάσει στην τελική φάση από τον τροπαιούχο. Όπως μας είπε ο ίδιος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, θα αυξήσει τους χρόνους προπόνησης για να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα στα τουρνουά του καλοκαιριού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr