background img
banner
banner

Μικρός περίπατος για… μεγάλο σκοπό!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.ΜΕ. ΑΙΓΙΟΥ

Η Κοινωνική Ομάδα Συζητήσεων του ΚΑΠΗ Αιγίου έκανε και φέτος πράξη μία κίνηση ευαισθητοποίησης, που είχε διπλό σκοπό: Αφενός την «αποζημίωση» των συμμετεχόντων από έναν όμορφο περίπατο, αφετέρου την προσφορά σε μία ιδιαιτέρως σημαντική δομή του Αιγίου, το Ε.Κ.Α.ΜΕ. Μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ Αιγίου περπάτησαν προχθές το απόγευμα Τετάρτη 7 Ιουνίου φτάνοντας από τα Υψηλά Αλώνια στην παραλία, καταβάλλοντας ένα συμβολικό τίμημα προς ενίσχυση της δράσης του Ειδικού Κέντρου.

Από τη συμμετοχή 300 ατόμων, συγκεντρώθηκαν 600, καθώς το αντίτιμο ήταν στα 2 ευρώ κατ’ άτομο. Ποσό ιδιαιτέρως χαμηλό αλλά… πολύ υψηλό σε συναισθηματική αξία. Σημειωτέον ότι η δράση συνεισφοράς αφορούσε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες και όχι μόνο τα μέλη του ΚΑΠΗ και έφερε τον τίτλο «Περπατώ για την υγεία μου και βοηθώ το Ε.Κ.Α.ΜΕ. Συντονίστρια ήταν η Ψυχολόγος Χαρά Θεοδωρακοπούλου.

Καθιερώνεται ως πάγια δραστηριότητα κοινωνικού χαρακτήρα

Όπως εξήγησε στo protionline.gr η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρα Φωτεινού, ΄΄η συγκεκριμένη δράση είχε γίνει και πέρυσι με μεγάλη επιτυχία, οπότε ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που υλοποιήθηκε και αυτό ήταν ένα καλό σημάδι ότι η ενέργεια αυτή καθιερώνεται, ως πάγια δραστηριότητα κοινωνικού χαρακτήρα. Η δράση είναι από το Τμήμα Κοινωνικών Συζητήσεων του ΚΑΠΗ και οργανώθηκε από την Ψυχολόγο που επισκέπτεται τη δομή, κ. Χαρά Θεοδωρακοπούλου. Στην οργάνωση βεβαίως, συμμετοχή είχαν και όλα τα μέλη της ομάδας και η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού σε σχέση με την περσινή δραστηριότητα, φάνηκε αισθητά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον΄΄.

΄΄Όλες οι ομάδες και τα τμήματα του ΚΑΠΗ πρόκειται να πραγματοποιήσουν μικρές ή μεγάλες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, καθώς το αίσθημα της δημιουργίας και της απασχόλησης δεν είναι απλά δικαίωμα όσων ωφελούνται, αλλά κομμάτι της προσφοράς, από ανθρώπους σε ανθρώπους΄΄, κατέληξε η κ. Φωτεινού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr