background img
banner
banner

Παρακολούθησαν τις παραστάσεις περί τα 420 άτομα!

ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΜΕΝΗΣ

Ένας κύκλος έκλεισε με την ολοκλήρωση των παραστάσεων της θεατρικής παράστασης «Σήκωσέ το επιτέλους» του Χαλ Σάλγουεν, για τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης «Η Ένωση». Η επιτυχία των παραστάσεων ωστόσο και η ανταπόκριση του κόσμου, έβαλαν τις βάσεις για μία ακόμη πιο συναρπαστική συνέχεια, με τη διοίκηση του συλλόγου να την προγραμματίζει ήδη…

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τις τέσσερις παραστάσεις που δόθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, παρακολούθησαν συνολικά περισσότερα από 400 άτομα, τα οποία απόλαυσαν κάθε σημείο της και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» Αλέξης Σωτηρόπουλος, σπεύδει μέσω του protionline.gr να εκφράσει τις ευχαριστίες του, επισημαίνοντας: ΄΄Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του συλλόγου μας που για ακόμη άλλη μία φορά ήμασταν σύσσωμοι και λειτουργήσαμε σαν μία ομάδα, καταφέρνοντας να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολύ τους συντελεστές της παράστασης, τα παιδιά που μόχθησαν όλο αυτό το διάστημα μαζί με τον σκηνοθέτη και μας πρόσφεραν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την παράσταση και συνεχώς μας στηρίζει σε κάθε δραστηριότητά μας. Τέλος το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» οφείλεται στους χορηγούς μας διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να υλοποιηθεί η παράσταση. Αυτοί είναι: Παγωτομαγεία, Κρυσταλλένια παραδοσιακή ταβέρνα, πρατήριο υγρών καυσίμων Σπύρος Ζαφειρόπουλος, Aigio House, Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου, φαρμακείο Παντιώρα Αργυρώ, Endless Γιούπης Αιγιοχαρτική, Μπομποτσιάρης ξυλόφουρνος, Κύβος, Ciao pizza, το μικρό καφέ, Σύγχρονη Σκέψη, Menounos Achaia Quality Lemons, Laser Derma Med, Δούκας Αρτοποιία –Ζαχαροπλαστική, Κυρίτσης Αρτοποιία –Ζαχαροπλαστική, κοσμικό κέντρο Έσπερος, Τσινούκας, Platikostas, Jimmy’s, Orchidea, bed time, Break, Πεζόδρομος, Έπρεπε, Στη Λαδόκολλα, AVIN Σπυρόπουλος, Μανώλια, Γιώργος Κακός, Κουτρόπουλος Αρτοποιία Pastry Coffe, Lina’s Art, Λάγαρης, Παπαγεωργίου Γεώργιος και ΣΙΑ βιοτεχνία ενδυμάτων, Fantasy, Α. Ιωάννου χρώματα΄΄.
Και καταλήγει ο κ. Σωτηρόπουλος: ΄΄Συνολικά στις τέσσερις παραστάσεις που δόθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου βρέθηκαν 420 άτομα, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Θεατρική Ομάδα όχι μόνο έχει λαμπρό μέλλον αλλά και φανατικούς φίλους, στο πρώτο της τόλμημα μετά από 30 χρόνια΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr