background img
banner
banner

Τάκης Παπαδόπουλος: «Παίξαμε κόντρα στις δυσκολίες και την απαξίωση»

Εκ των αρχηγών του Παναιγιάλειου ο Τάκης Παπαδόπουλος, θα προτιμούσε βέβαια να ολοκληρώσει με την παρουσία του στην Βάρδα την φετινή περιπέτεια της αγαπημένης του ομάδας. Έχασε το προηγούμενο παιχνίδι με τον Αμυκλιακό λόγω τιμωρίας, χάνει κι αυτό στη Βάρδα στο φινάλε των play offανόδου. Εχει όμως εξασφαλισμένη την άνοδο της ομάδας και την δική του σημαντική συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη διαδρομή που προηγήθηκε. Το μεθύσι της φιέστας που ακολούθησε την Κυριακή μετά τον αγώνα με την ομάδα της Λακωνίας καλά κρατεί και απομένει για τον κεντρικό αμυντικό να χαρεί μια τελευταία καλή μελανόλευκη εμφάνιση και αποτέλεσμα πριν τις διακοπές.

Το protionline.gr ήρθε σε επαφή με τον έμπειρο Αιγιώτη αμυντικό, ο οποίος μας μίλησε για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μέχρι την κατάκτηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Τι σήμαινε για σένα αυτή η επιτυχία που την πανηγύρισες έξαλλα, η οποία συνδυάστηκε και με τη δική σου συμμετοχή με πολύ καλή απόδοση;
Η επιτυχία πιστεύω ανήκει σε όλα τα παιδιά. Πρώτα σε αυτά που έρχεται το πλήρωμα του χρόνου στους αγωνιστικούς χώρους και μετά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο στο μελανόλευκο ρόστερ, στην δύσκολη διαδρομή που έρχεται στα εθνικά πρωταθλήματα.
Η επιτυχία αυτή λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού προέκυψε ύστερα από τις μέτριες διοικητικές κινήσεις παραγόντων του παρελθόντος, που είχε ως κατάληξη την απαξίωση του κόσμου και της ομάδας.
Προσωπικά ένοιωσα ανώτερη συγκίνηση ακόμα κι όταν η ομάδα ανήλθε από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική.
Όσο βρισκόμουν στον πάγκο κατάλαβα ότι η ψυχολογική φθορά ήταν ανώτερη από τη σωματική. Με τρέλενε η ανάγκη να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, το χρέος μας να φτάσουμε στην επιτυχία και να αποδείξουμε ότι είμαστε εδώ για έναν Παναιγιάλειο που εκπροσωπούμε επάξια και τιμούμε όνομα, ιστορία, φανέλα.
Πλέον όλα στην ομάδα είναι άψογα. Στα αποδυτήρια το κλίμα είναι τέλειο, αφού πέρα από την καλή πορεία, όλα τα παιδιά είναι υπέροχοι χαρακτήρες.
Τελειώσαμε με την ταλαιπωρία στους κακούς αγωνιστικούς χώρους και τους τραυματισμούς στα πλαστικά γήπεδα. Πάμε στη Γ΄ Εθνική όπου θα έχουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, αντιπάλους ονομαστά σωματεία, ένα διαφορετικό αντίκτυπο στην πόλη και ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς.

Φοβήθηκες κάποια στιγμή μήπως η ομάδα δεν τα καταφέρει;
Πάντα ήμουν αισιόδοξος για την πορεία του Παναιγιάλειου. Η ομάδα ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, προσωπικά γνώριζα ότι θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι από κάθε αντίπαλο στα μπαράζ, γιατί είμαστε Παναιγιάλειος. Με τον Θόδωρο Ανδριόπουλο στον πάγκο ο κάθε παίκτης έπαιξε στα μεγαλύτερα ποσοστά της απόδοσής του και κάπως έτσι ήρθε η μεγάλη επιτυχία.

Γιατί πολλοί δεν πίστεψαν στο κατόρθωμα της ανόδου;
Σίγουρα ο φίλαθλος κόσμος με το δίκιο του ήταν αρνητικά επηρεασμένος από τις αποτυχίες των προηγούμενων χρόνων. Δεν θα τους πω κακοπροαίρετους. Έχουν πονέσει γι’ αυτή την ομάδα, την αγαπούν πάρα πολύ, αισθάνθηκαν προδομένοι ύστερα από τις συνεχόμενες άσχημες αγωνιστικές προσπάθειες.
Προσωπικά εμείς οι μεγαλύτεροι ακούσαμε πολλά για την ηλικία μας, για το πόσο μπορούμε να προσφέρουμε στην ομάδα. Οι πιο έμπειροι όμως ήσαν αυτοί που βοήθησαν με το παραπάνω στην επίτευξη του στόχου και στην αγωνιστική άνοδο των νεαρών.

Ποια είναι τα προσωπικά σου σχέδια στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής;
Κατ΄αρχάς να υπογραμμίσω ότι αν ο Παναιγιάλειος παρέμενε τοπικό δεν θα συνέχιζα. Θα είμαι στην ομάδα προσπαθώντας να παραμείνω και σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι σίγουρο ότι η ομάδα χρειάζεται νεαρά παιδιά στη θέση στόπερ, να πάρουν παιχνίδια και εμπειρίες, να διδαχθούν από εμάς και την τεχνική ηγεσία, ώστε να συγκροτηθεί ένα δυνατό σύνολο.

Τι πιστεύεις ότι θα χρειαστεί η ομάδα για να μην οδηγηθεί πάλι σε πισωγυρίσματα;
Σίγουρα αναγκαία κρίνεται η παραμονή αυτής της διοίκησης του Δημήτρη Ανδριόπουλου και του Θανάση Ανδρικόπουλου. Ήταν συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις και με το παραπάνω, έχει όραμα για τη νέα χρονιά, έχει την ανάγκη να πλαισιωθεί και με άλλους ανθρώπους ώστε να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στα τεράστια έξοδα και τις μετακινήσεις.
Η νέα Γ΄ Εθνική θα είναι με τέσσερις ομίλους και όχι με πέντε, που σημαίνει μεγαλύτερο πρωτάθλημα και περισσότερες μετακινήσεις.
Ελπίζω ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της ο προπονητής Θόδωρος Ανδριόπουλος. Έχει παίξει στον Παναιγιάλειο, πονάει κι αγαπάει όσο εμείς αυτή την ομάδα. Είναι καλός χαρακτήρας και πολύ καλός στη δουλειά του, έχει τον τρόπο να εισχωρεί στο μυαλό μας.
Το πρόγραμμα για την νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική ξεκινά από τώρα. Εύχομαι να λειτουργήσουν όλα υπέρ της ομάδας που λέγεται Παναιγιάλειος. έστω και με καθυστέρηση οφείλουμε όλοι μας, καθένας από την πλευρά του, να θέσει το λιθαράκι για την επιτυχία και την …ανοικοδόμηση αυτού του ένδοξου σωματείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr