background img
banner
banner

Τα εύσημα στην Αστυνομία Καλαβρύτων με αφορμή τα μέτρα στο Φεστιβάλ Χελμού

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Helmos Mountain Festival (Φεστιβάλ Χελμού) και την άψογη διαχείρισή του από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας εξέδωσε ανακοίνωση, συγχαίροντας την τοπική ΕΛ.ΑΣ. για τη λήψη σωστών και αποδοτικών μέτρων.

Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄Για πρώτη φορά στα Καλάβρυτα διοργανώθηκε το Helmos Mountain Festival (Φεστιβάλ Χελμού) από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή 12.000 και πλέον ατόμων από όλη την Ελλάδα. Το Χιονοδρομικό Κέντρο και η πόλη των Καλαβρύτων κατακλύστηκε από χιλιάδες κόσμου σε μια πρωτόγνωρη οργάνωση, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με αποτέλεσμα να τονωθεί οικονομικά ολόκληρη η περιοχή και να δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές του Χελμού και της ευρύτερης περιοχής επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Από αστυνομικής πλευράς τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν απολύτως πετυχημένα. Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, το προσωπικό το Τμήματος και οι ενισχυτικές δυνάμεις είναι άξιοι συγχαρητηρίων καθώς διαχειρίστηκαν με επαγγελματισμό μια εκδήλωση με χιλιάδες νεαρών χωρίς να παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο πρόσωπο του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Θανάση Παπαδόπουλου, για την εξαιρετική φιλοξενία και τη διοικητική μέριμνα για όλους τους Αστυνομικούς που συμμετείχαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr