background img
banner
banner

Τελειώνει με ΠΑΟΒ την Κυριακή ο Παναιγιάλειος

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Αποδείχθηκε τελικά ότι το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας ήταν πολύ πιο δύσκολο από τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο Παναιγιάλειος παρέμεινε αήττητος στα πέντε που παιχνίδια που έδωσε στο Αίγιο και μακριά από αυτό,ανταμείφθηκε από την πρώτη θέση που διατηρεί στην βαθμολογία, κέρδισε με την αξία του την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Κίνητρο για το γόητρο η Βάρδα

Τελευταίο φετινό ταξίδι και αγωνιστική υποχρέωση το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στην Βάρδα, με έναν παλιό μας γνώριμο τον ΠΑΟΒ από τις μεταξύ μας αναμετρήσεις στην Γ΄ Εθνική.
Βαθμολογικό ενδιαφέρον μπορεί να μην υπάρχει, όμως οι μελανόλευκοι δεν θα ήθελαν να ολοκληρώσουν αυτή την τεράστια προσπάθεια για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική με αποτυχία.

Μεγάλη η συνεισφορά της διοίκησης στην επιτυχία

Οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν μάθει να πληρώνονται στην ώρα τους τα τελευταία χρόνια στον Παναιγιάλειο. Αυτό εφαρμόστηκε πιστά από την διοίκηση και φυσικά μέσα από αυτή την κίνηση μόνο πλεονεκτήματα μεταβιβάστηκαν στους παίκτες.

Το πάθος στην αγωνιστικότητα, την συνέπεια στις υποχρεώσεις, την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το οικογενιακό κλίμα στα αποδυτήρια, τον σεβασμό ανάμεσα σε παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση.

Ποτέ κανένας μελανόλευκος δεν παραπονέθηκε αν δεν ξεκινούσε στην βασική ενδεκάδα, σεβόμενοι τις όποιες αποφάσεις του προπονητή Θόδωρου Ανδριόπουλου.

Κέρδισε τον σεβασμό ο Θόδωρος Ανδριόπουλος

Ο προπονητής Θόδωρος Ανδριόπουλος ήρθε στον Παναιγιάλειο τον Ιανουάριο. Μια επιλογή που σε πολλούς δεν άρεσε, αν είχε στο παρελθόν αγωνιστεί με την μελανόλευκη φανέλα κι αν γνώριζε πολύ καλά την κατηγορία έχοντας πολλές παραστάσεις, τις περισσότερες στην Γ΄ Εθνική. Ο Θ. Ανδριόπουλος πίστεψε στον εαυτό του, στον Παναιγιάλειο, στην επιτυχία και με αρωγό την διοίκηση και το πάθος των παικτών, κέρδισε το στοίχημα και το σεβασμό όλων των φιλάθλων.

Παραμένει στον πάγκο ο Ανδριόπουλος

Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και τα δύσκολα τεστ που του τέθηκαν, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος εξακολουθεί να χαίρει της εμπιστοσύνης από διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και φιλάθλους. Λογικό είναι να παραταθεί η συνεργασία του στην τεχνική ηγεσία και για την επόμενη σεζόν, αφού ο ίδιος μπορεί και ξέρει να διεκδικεί τα θετικά αποτελέσματα, έχει γνώσεις και ιδέες που μπορεί να αξιοποιηθούν από την διοίκηση.

Παναγιώτης Σκούτας και Κώστας Αρβανίτης στους πρωταγωνιστές

Πέρα από τους παίκτες που ξέραμε καλά, η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη έφερε στον Παναιγιάλειο δυο …δώρα.

Ο επιθετικός Παναγιώτης Σκούτας που υπηρετούσε τον Παναιγιάλειο πριν φύγει για τον Αστέρα Ναυπάκτου, εμφανίστηκε στην ομάδα εντελώς ανανεωμένος. Ξεδίπλωσε στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο που πάντα τον διέκρινε, τις εμπειρίες που απόκτησε από τις συμμετοχές του στην Γ΄ Εθνική, σκοράροντας στις αντίπαλες εστίες και με ομαδικότητα πρόσφερε τα μέγιστα στον Παναιγιάλειο, αποδεικνύοντας ότι μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια την μεγάλη απώλεια του Βασίλη Μπούνα.

Ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης δεν ήρθε τυχαία στον Παναιγιάλειο από την Θύελλα Αιγίου. Ολοι γνώριζαν την ποδοσφαιρική του αξία στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τον πίστεψαν και τους δικαίωσε όλους για την επιλογή τους.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας περιλαμβάνονται σε μεγάλο ποσοστό στο μελανόλευκο ρόστερ, αφήνοντας στην άκρη τις μεταγραφές από άλλες πολιτείες.
Παράλληλα έχει από τώρα ξεκινήσει μια προσπάθεια, να επιστρέψουν στο Αίγιο για τον Παναιγιάλειο τα «ξενιτεμένα» παιδιά του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr