background img
banner
banner

«Spiderman: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν»

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ ΣΤΟΝ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο πιο αγαπημένος σούπερ ήρωας θα… βρεθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα» στο Αίγιο. Ο Σπάιντερμαν επιστρέφει σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, ακροβατώντας στο αραχνο-σύμπαν! Σε πρώτη προβολή!

Παράλληλα οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα ταινία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ «Υπνωτιστές», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπεν Άφλεκ, ενώ το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου η μουσικοθεατρική ομάδα «The musicArts» θα παρουσιάσει το μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας».

Το φετινό…φινάλε της σεζόν θα γίνει την Πέμπτη 8 Ιουνίου με μια προβολή έκπληξη με δωρεάν είσοδο.

Πρόγραμμα προβολών

Την Πέμπτη 1η και την Παρασκευή 2 Ιουνίου: 18:15: Spiderman: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν (υποτιτλισμένο). 21:00: Υπνωτιστές. Από την Κυριακή 4 έως και την Τετάρτη 7 Ιουνίου: 18:15: Spiderman: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν (μεταγλωττισμένο), 21:00: Υπνωτιστές. Την Πέμπτη 8 Ιουνίου: 21:30: Προβολή έκπληξη με δωρεάν είσοδο.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ.
Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 21:00 και την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 11:30 η μουσικοθεατρική ομάδα «The music Arts» παρουσιάζει το μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας».

Spiderman: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν

Μετά την επανένωσή του με την GwenStacy, ο fulltime πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.
Σκηνοθεσία: Χοακίμ Ντος Σάντονς, ΚεμπΠάουερς, Τζάστιν Κ. Τόμπσον. Με τις φωνές των: Σαμέικ Μουρ, ΧέιλιΣτάινφελντ, Τζέικ Τζόνσον, Ισα Ρέι, Ντάνιελ Καλούγια, Τζέισον Σγουόρτσμαν. Διάρκεια: 140 λεπτά

Υπνωτιστές

Αποφασισμένος να βρει την εξαφανισμένη κόρη του, ο ντετέκτιβ Ντάνι Ρουρκ (Μπεν Άφλεκ) βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία σειρά γεγονότων, ενώ παράλληλα ερευνά μια σειρά από ληστείες τραπεζών. Θα φτάσει να αμφισβητήσει τα πιστεύω του και όσα γνωρίζει μέχρι τώρα για τα πάντα και τους πάντες στον κόσμο του. Με τη βοήθεια της Νταϊάνα Κρουζ (Άλις Μπράγκα), μίας προικισμένης μέντιουμ, ο Ρουρκ καταδιώκει και καταδιώκεται ταυτόχρονα από έναν φονικό άνδρα (στον ρόλο ο Γουίλιαμ Φίχτνερ) – τον μοναδικό άνθρωπο που πιστεύει ότι κρατά το κλειδί για την εύρεση του χαμένου κοριτσιού – μόνο για να ανακαλύψει περισσότερα από όσα περίμενε.
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ. Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Αλις Μπράγκα, Γουίλιαμ Φίκτνερ, Τζέι Ντι Μπάρντο.
Διάρκεια: 92 λεπτά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr