background img
banner
banner

Από τον Καραγκούνια στην Καρβελά

Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ REALITY SHOWS

Μετά από παραμονή πέντε μηνών στον Άγιο Δομίνικο, ο Αιγιώτης παίκτης του Survivor Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή, κάνοντας το σήμα της νίκης στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Ο Καραγκούνιας κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον του κοινού, με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και κατάφερε εκτός από το μεγάλο χρηματικό ποσό που κέρδισε, αν ισχύουν όσα γράφονται ξεπερνά τα 100.000€, να αποκτήσει και υψηλότατη αναγνωρισιμότητα, με έναν τουλάχιστον υποψήφιο δήμαρχο Αιγιαλείας να τον θέλει στο ψηφοδέλτιό του.
Την ίδια ώρα που έβγαινε από το Survivor του ΣΚΑΙ ο 49χρονος Τάκης Καραγκούνιας, έμπαινε στους «Προδότες» του ANT1 μια Αιγιώτισσα, η Σία Καρβελά, για να διεκδικήσει με τη σειρά της το χρηματικό έπαθλο που φτάνει τα 100.000€.

Το νέο τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ξεκίνησε την Τετάρτη και θα προβάλλεται κάθε βράδυ από Τετάρτη έως Παρασκευή.

Στο νέο παιχνίδι συμμετέχουν 20 παίκτες με την 26χρονη Σία Καρβελά να κλέβει την παράσταση.

Έρχεται από το Αίγιο και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη γραμματειακή υποστήριξη. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει διάφορες δουλειές, ενώ παράλληλα, προσπαθεί να φτιάξει τη δική της επιχείρηση με καλλυντικά προσώπου. Της αρέσει να μαγειρεύει, να πηγαίνει εκδρομές, να κάνει πεζοπορίες, αλλά και να περιποιείται την εξωτερική της εμφάνιση.
Της αρέσει, όμως, να τρέχει ερασιτεχνικά σε πίστες με αυτοκίνητα και να τα μαστορεύει. Το ψέμα δεν της αρέσει, αλλά για τις ανάγκες του παιχνιδιού θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr