background img
banner
banner

Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα λάβει τις τελικές αποφάσεις

ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Μέσα από δυο στάδια θα περάσει η συγκρότηση των τεσσάρων ομίλων της νέας Γ΄ Εθνικής. Το βασικότερο είναι οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων, που με βάση τα περυσινά δεδομένα θα έχουν καταλυτική ημερομηνία τις 19 Ιουλίου. Εκεί θα γνωρίσουμε αν αυτές οι ομάδες που παρουσιάζουν αυτή την στιγμή προβλήματα στη διοικητική τους σύνθεση θα καταφέρουν να αλλάξουν την εικόνα και την άσχημη εποχή που διανύουν για να καταφέρουν την υγιή σύσταση του σωματείου τους. Για παράδειγμα από τον όμιλο που αγωνιζόταν ο Παναιγιάλειος, ο Ιάλυσος βρίσκεται σε κάθετη πτώση όσο δεν βρίσκονται λύσεις στην ανάληψη της διοίκησης του απομένει η λύση για να …πέσει στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα οι πολλές αποχωρήσεις στη Ρόδο ύστερα και από την παραίτηση του προέδρου Αντώνη Μαρτίνου , την έχουν φέρει σε κατάσταση συναγερμού.

Επίσης τι θα προκύψει με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα με ενστάσεις στους ομίλους των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με τον όμιλο του Ατρόμητου Πατρών να έχει ξεκαθαρίσει, όχι όμως και οι υπόλοιποι.

Ακόμα αν σωματεία που κατέκτησαν τη μια από τις τρεις θέσεις των οκτώ ομίλων που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική, μπαίνοντας στη «ζυγαριά» αποδειχθεί ότι διαθέτουν τα προσόντα για να συνεχίσουν στην μεγαλύτερη και γεμάτη απαιτήσεις Γ΄ Εθνική.

Οι εκλογές στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν προγραμματιστεί για τις 22 Ιουλίου. Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή με τα παλιά και νέα μέλη θα προχωρήσει στην σύσταση των ομίλων της Γ΄ Εθνικής, έχοντας λογικά τα «πατήματα» της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και προκήρυξης. Εκείνο που έχει αλλάξει και να δούμε αν θα το εγκρίνει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, είναι η αναγκαστική παρουσία δυο μικρών στους αγώνες της Γ΄ Εθνικής.

Στα μέσα Σεπτέμβρη η έναρξη του πρωταθλήματος;

Με την παρουσία των 18 ομάδων σε κάθε όμιλο, η διάρκεια του πρωταθλήματος στην Γ΄ Εθνική είναι μεγάλη και το πιθανότερο να ανακοινωθεί η πρεμιέρα για τα μέσα Σεπτέμβρη. Επίσης δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο και πως θα γίνει αυτό. Θα έχουμε μπαράζ παραμονής στο φινάλε;

Αδειάζει το ρόστερ στην Ρόδο

Απελπιστική η κατάσταση στην Ρόδο (φωτο από το ματς με Παναιγιάλειο), που είχε παρουσιαστεί σαν ένα από τα φαβορί ανόδου στην Super League 2.
Είχε ξεκινήσει με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, το σερί της Ρόδου πήγε και χάλασε ο Παναιγιάλειος την 5η αγωνιστική, αλλά και σε βάθος χρόνου κι άλλοι χαμένοι βαθμοί οδήγησαν την Ρόδο εκτός τροχιάς τίτλου.

Οι αλλαγές προπονητών στον πάγκο λέει πολλά. Πρώτος ο Μανώλης Σκύβαλος, τον ακολούθησε ο Κώστας Κιάσσος, ο Σπύρος Μπαξεβάνος και ο Νίκος Κουρμπανάς.
Η δυναμική της διοίκησης «έσπασε» με την αποχώρηση του προέδρου Μαρτίνου, ξεκινώντας στη συνέχεια το κακό των αποχωρήσεων.

Βασικοί ποδοσφαιριστές δεν έβλεπαν να έχουν αίσιο τέλος τα πράγματα για την ομάδα και τους ίδιους και η πόρτα εξόδου άνοιξε για τα καλά.

Τον δρόμο έδειξε από τους πρώτους ο πρώτος σκόρερ της Ρόδου Γιώργος Μπαρμπαρούσης, τον ακολούθησαν κι άλλοι με τελευταίο τον βασικό κεντρικό αμυντικό Στέλιο Καψάλη, που σε ανάρτησή του έγραψε: «Τιμή μου που φόρεσα την φανέλα της Ρόδου. Εύχομαι πραγματικά στην ομάδα να καταφέρει να επιστρέψει εκεί που της αξίζει».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr