background img
banner
banner

«Καμπάνες» του Δήμου σε δημότες

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Ενδεικτική λίστα προστίμων που έχουν επιβληθεί ή έχουν σταλθεί εκθέσεις βεβαιώσεων παραβάσεων και που αφορούν σε παραβάσεις του Κανονισμού Καθαριότητας απέστειλε ο Δήμος Αιγιαλείας. Τα πρόστιμα αφορούν σε παράνομη εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων και κλαδοδεμάτων αλλά και σε απόρριψη απορριμμάτων εκτός κάδων.

Οι πράξεις για τις οποίες επιβάλλονται πρόστιμα δημιουργούν άσχημη αισθητική εικόνα και υποβιβάζουν το περιβάλλον και την καθημερινότητα των πολιτών τής Αιγιάλειας. Εν μέσω αντιπυρικής περιόδου άλλωστε, αυξάνεται και ο κίνδυνος πρόκλησης και εξάπλωσης πυρκαγιάς με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας Νίκος Καραϊσκος δήλωσε: ΄΄Στον καθημερινό αγώνα για καθαρό περιβάλλον, με τις υπηρεσίες του Δήμου Αιγιαλείας, αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε στην επιβολή προστίμων στους παραβάτες που δεν συμμορφώνονται με όσα προβλέπονται από τον νόμο. Ο Δήμος Αιγιαλείας είναι πάντοτε παρών με συνεχώς βελτιούμενες παροχές και πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της διαχείρισης αποβλήτων και σε αυτόν τον αγώνα, ευτυχώς, η πλειοψηφία των δημοτών είναι αρωγοί΄΄.

Μάλιστα, από τον Δήμο γνωστοποιήθηκαν και πίνακες με τα πρόστιμα, το ύψος των οποίων ξεκινά από 30 ευρώ και φτάνει τα 1.000.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια

  • ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΚΛΑΔΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΣΗ ΚΑΡΟΤΣΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΗ Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΜΠΟΥΡΟΣ 17/06/2024 10:15

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr