background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πατάει …χορτάρι το ερχόμενο Σάββατο

ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΔΥΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ

Πολλές οι ομάδες (επτά) της περιοχής μας στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας και δυο από αυτές μπαίνουν στις απαιτήσεις των επίσημων αγώνων από το Σάββατο που έχουμε πρεμιέρα.
Δυο παιχνίδια ορίστηκαν για το Σάββατο 28/09 και στα δυο έχουμε συμμετοχή από την Αιγιάλεια.

Από θέση γηπεδούχου στο γήπεδο Πλαστήρα η ΑΕ Αιγίου θα βρει απέναντί της την νεοφώτιστη Αργυρά, ενώ ο Αχιλλέας θα υποδεχτεί στις Καμάρες το επίσης νεοφώτιστο Ζαβλάνι.
Από την Γ΄ κατηγορία πήραν …προαγωγή για την Β΄ οι φιλοξενούμενοι του Σαββάτου, αφήνοντας τα πλεονεκτήματα στους γηπεδούχους για το θετικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα ισχυρός φέτος ο Αχιλλέας

Η ομάδα των Καμαρών έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδό της στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία και φαίνεται ότι το έχει βάλει πείσμα να το καταφέρει φέτος.
Ο Αχιλλέας έχει ενισχυθεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα του ομίλου, θεωρείται από τους περισσότερους σαν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, κάτι που θα πρέπει να αποδείξει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο προπονητής Φώτης Φιτσιάλος καλείται να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ποιοτικό ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, αφού πρώτα πάρει ένα περιθώριο χρόνου για να «δέσει» το παλιό με το νέο ρόστερ που προστέθηκε φέτος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr