background img
banner
banner

Γ ΕΘΝΙΚΗ: Μίλησε η έδρα σε τέσσερα γήπεδα στην πρεμιέρα

Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν νίκες σε δυο περιπτώσεις. Ήταν η εύκολη επικράτηση 3-0 του Αμαρυνθιακού στο Αφάντου απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου.

Ενώ η Ρόδος κατάφερε να πάρει τη νίκη στο φινάλε στη Φθιώτιδα με το εύστοχο πέναλτι του Μαρινάκη στο 90΄ κόντρα στον Απόλλωνα Ευπαλίου.

Εκτός από την ισοπαλία στην Αβυθο Παναιγιάλειος – Μύκονος 1-1, η Κόρινθος ανέλπιστα άφησε βαθμούς στη Μεσσηνία, ύστερα από την χωρίς γκολ συνάντηση με τον νεοφώτιστο Μιλτιάδη.

Από τις νίκες των γηπεδούχων πιο καθαρή αυτή του Αστέρα Σταυρού 2-0 τον Αιγέα Πλωμαρίου.

Στο γκολ επικράτησαν οι υπόλοιποι: Η Νέα Αρτάκη 2-1 την Ελλάς Σύρου που μείωσε στις καθυστερήσεις.

Ο Παναυπλιακός 3-2 τον Πανγυθεατικό

Το Λουτράκι με το γκολ του Καμαρού στο 85΄ πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στην επόμενη αντίπαλη του Παναιγιάλειου, Μαλεσίνα.

Ρεπό σήμερα Τρίτη

Με ελαφριά προπόνηση βγήκε το πρόγραμμα της Δευτέρας στον Παναιγιάλειο, ύστερα από το παιχνίδι με την Μύκονο που υποχρέωσε τους μελανόλευκους σε ιδιαίτερα εξαντλητικούς ρυθμούς, παρά την χρονικά μικρή διάρκεια προετοιμασίας.

Μετά την χθεσινή αποθεραπεία η τεχνική ηγεσία έχει δώσει ρεπό στους παίκτες για σήμερα Τρίτη, με την προετοιμασία να συνεχίζεται αύριο Τετάρτη για το παιχνίδι με την Μαλεσίνα.

Αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Παναιγιάλειο, που θα έχει όμως στη διάθεση του προπονητή Κώστα Γαλτσίδη μεγαλύτερο ρόστερ και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr