background img
banner
banner

Δωρεάν βιωματικά σεμινάρια φωνητικής και υποκριτικής

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ -ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ -ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η σοπράνο και ηθοποιός Χριστίνα Τσιμπρή, σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιαλείας, υπό την διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Εθιμοτυπίας, Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων, πραγματοποιούν δωρεάν βιωματικά σεμινάρια για θεατρικές ομάδες, χορωδίες, φιλαρμονικές και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου, αλλά και για πολίτες που επιθυμούν να βελτιώσουν τα εκφραστικά τους μέσα και την δυναμική τους.

Η Χριστίνα Τσιμπρή είναι σοπράνο/ηθοποιός με συμμετοχές σε παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πολυετή εμπειρία ως καθηγήτρια φωνητικής/υποκριτικής, ενώ έχει δημιουργήσει τη δική της μέθοδο για την εξάσκηση της φωνής (AVT Method – Acting skills for Vocal Technique), η οποία συνδυάζει τη φωνητική εξάσκηση με τεχνικές υποκριτικής.

Στόχος της είναι να βοηθήσει στην ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση σε θέματα φωνής και σκηνικού άγχους, μέσα από: -τον αυτοσχεδιασμό: ταυτόχρονη λειτουργία του μυαλού, του σώματος και των συναισθημάτων για την αποτελεσματική επικοινωνία σου σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. -τη διαδικασία της πρόβας: Οι πρόβες θέτουν σε εφαρμογή ταυτόχρονα το μυαλό, το σώμα και τον συναισθηματικό κόσμο, για επικοινωνία με το κοινό. Με τη διαδικασία της πρόβας επιτυγχάνατε η συνεργασία με τον εαυτό μας, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της αυτοεκτίμησής και της εμπιστοσύνης στις δυνάμεις μας. -Ασκήσεις φωνητικής και υποκριτικής μέσα από τη μέθοδο AVT, για καλύτερα αποτελέσματα στη φωνή και την ερμηνεία.

Πώς θα ωφεληθούν οι συμμετέχοντες

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν:

-Τα οφέλη της υποκριτικής στην φωνητική/ορθοφωνία και σκηνική παρουσία.

-Πώς να αντιμετωπίζουν δυσκολίες όπως, συχνή κούραση φωνής, φόβος έκθεσης, «κόψιμο» αναπνοής, ταχυλογία, άγχος για επαγγελματικές συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, κ.ά.

-Τη διαδικασία της προετοιμασίας ώστε η πίεση και το άγχος να μετατρέπονται σε εργαλεία ενδυνάμωσης και αυτοπεποίθησης στις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες, και περισσότερη ευεξία στην καθημερινότητά τους.

-Πώς να ενεργοποιούν τις δυνάμεις τους για την αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε δυσκολία στην επικοινωνία και την επιρροή τους σε κοινό/ομάδες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα (τρεις ώρες το Σάββατο και τρεις ώρες την Κυριακή) σε δημοτικά κτήρια του Αιγίου, Διακοπτού, Ακράτας και Συμπολιτείας, αναλόγως των συμμετοχών. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως 15 Οκτωβρίου. Πληροφορίες σεμιναρίων: 6949064270. Αιτήσεις: 6983220722, 6983220722 & 26910-61168.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr