background img
banner
banner

Επίσκεψη της Άννας Διαμαντοπούλου στο Αίγιο

ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Μία σημαντική στιγμή, αυτή των δέκα ημερών πριν τις εσωκομματικές εκλογές, επέλεξε να επισκεφθεί την Αχαΐα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία θα βρεθεί στο Αίγιο την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 12.15 το μεσημέρι, στο καφέ «Habit», στην πλατεία Αγ. Λαύρας. Με κάλεσμά της, η κ. Διαμαντοπούλου δηλώνει πως περιμένει όσους ενδιαφέρονται, να προσέλθουν, ούτως ώστε να συζητήσουν από κοντά.

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, που θα διεξαχθούν στις 6 και εφόσον κανένας υποψήφιος δεν εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία, στις 13 Οκτωβρίου, κρίνοντας ως καθοριστικές για τη μελλοντική πορεία του κόμματος και την κατεύθυνση που αυτό θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια στη διαμορφούμενη πολιτική σκηνή. Το διακύβευμα δεν είναι μόνο η επιλογή ηγεσίας, αλλά και η χάραξη μιας νέας πορείας, με στόχο να επανέλθει το κίνημα στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής της χώρας.

Σε αυτό άλλωστε στάθηκαν στις τοποθετήσεις τους και τρεις ακόμη διεκδικητές της προεδρίας, κατά τις επισκέψεις τους στο Αίγιο.

Τόσο ο Χάρης Δούκας που είχε βρεθεί στην περιοχή στις 15 Ιουλίου, όσο και ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης που μίλησε σε φίλους και μέλη του κόμματος στις 6 Σεπτεμβρίου ενώ επισκέφθηκε και την Π.Ε.Σ., όσο και ο Παύλος Γερουλάνος μία ημέρα μετά που αντάλλαξε απόψεις με φίλους του κόμματος στην πλατεία.

Διατηρεί στενούς δεσμούς με Αιγιαλείς

Η… παρέλαση των υποψηφίων προέδρων συνεχίζεται αύριο με την κ. Διαμαντοπούλου, η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς φιλίας με το Αίγιο, έχοντας στην περιοχή πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος όπως είναι ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής και νυν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός», Κώστας Σπηλιόπουλος.
Άλλωστε και η κ. Διαμαντοπούλου έχει χαράξει τη δική της πορεία στο ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας πως είναι στον χώρο από τα 18 της χρόνια, με κομματική δράση από το 1976, χαράσσοντας ταυτόχρονα μία σταθερή πολιτική σταδιοδρομία από το 1996.

Το βράδυ της Παρασκευής η ομιλία της στην Πάτρα

Στις 8.00 το βράδυ, είναι προγραμματισμένη η ομιλία της κ. Διαμαντοπούλου στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο My Way, κλείνοντας έτσι την περιοδεία της στην Αχαΐα στο πλαίσιο των προεκλογικών της περιοδειών για την διεκδίκηση της προεδρίας στο ΠΑΣΟΚ και δίνοντας το επόμενο ραντεβού… στις κάλπες.

Κατά την επίσκεψή της η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναμένεται να δώσει το στίγμα της, με προτεραιότητα στους νέους ανθρώπους οι οποίοι στρέφουν τώρα το βλέμμα τους προς το ΠΑΣΟΚ, ενώ πρόκειται να επαναλάβει πως οι συμμετέχοντες στις εσωκομματικές εκλογές πρέπει να αναδείξουν τον αρχηγό που στις επόμενες εθνικές εκλογές θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Άλλωστε και στο πρόσφατο debate τόνισε πως ΄΄το θέμα δεν είναι να βγάλουμε έναν πρόεδρο που θα δώσει ακόμα 2 μονάδες στο κόμμα, αλλά να υπάρξει πρόεδρος που θα κάνει το άλμα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr