background img
banner
banner

Μετρημένα «κουκιά» (13) οι μελανόλευκοι στην Μαλεσίνα

ΧΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΤΣΙΔΗΣ

Εκεί που περιμέναμε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στην διάθεση του Κώστα Γαλτσίδη στο παιχνίδι της Κυριακής με την Μαλεσίνα, αντίθετα τα πράγματα είναι χειρότερα από την πρεμιέρα.

Συγκεκριμένα την πρώτη αγωνιστική πέρα από την αρχική 11άδα που ήταν: Αντωνόπουλος, Γαλαριώτης, Ρίζος, Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ντούκας, Ορτέντζιος, Μπούμπας, Αθανασόπουλος, Ρίντι Σάλλα, Ντούνης, στον πάγκο ήσαν ακόμα τρεις: Λιάτος, Ανταχόπουλος και Παπαγεωργίου. Σύνολο 14 ποδοσφαιριστές.

Στην Μαλεσίνα δεν υπολογίζονται από αυτούς: Ο στρατευμένος Λιάτος που δεν μπορεί να πάρει άδεια, ο τραυματίας Ορτέντζιος και ο Παπαγεωργίου που αποτελεί παρελθόν από τον Παναιγιάλειο.

Από το σύνολο των 14 ποδοσφαιριστών δηλαδή απέμειναν οι 11 ύστερα από την αφαίρεση των τριών προαναφερόμενων.

Στον αντίποδα προσθέτονται στους 11 οι νεοφερμένοι που ετοιμάστηκαν τα δελτία τους και είναι ο τερματοφύλακας Κάρολος Καββάδας και ο αμυντικός μέσος Χρήστος Σταυρόπουλος.

Σχηματίζεται το άθροισμα των 13 ποδοσφαιριστών, με τους οποίους θα ταξιδέψει στην Μαλεσίνα ο Παναιγιάλειος, να αντιμετωπίσει τους γηπεδούχους.

Αυτό σημαίνει ότι η μείωση των επιλογών στον μελανόλευκο πάγκο, έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία αλλαγών σε θέμα τακτικής, σε θέμα κούρασης, σε θέμα ακόμα …καθυστέρησης.

Μακάρι να μην τύχει και τραυματιστεί κάποιος από τους παίκτες του Παναιγιάλειου, αφού την κούραση δεν γίνεται να την αποφύγουν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr