background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε και ο προτελευταίος ιστιοπλοϊκός αγώνας της σεζόν «Ρούμελη 2024»

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (ΙΝΟΑ)

Η αγωνιστική περίοδος για του 2024 για τον Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Όμιλο Αιγίου φτάνει στο τέλος καθώς την προηγούμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο προτελευταίος αγώνας με την επωνυμία “Ρούμελη 2024. Απομένει ένας ακόμη που θα διεξαχθεί στις αρχές Οκτωβρίου και θα ρίξει την “αυλαία” μιας ακόμη άκρως επιτυχημένης σεζόν που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο.

Ο αγώνας με την επωνυμία “Ρούμελη 2024” διεξήχθη στην περιοχή του Κορινθιακού κόλπου και εντάσσεται στο Αγωνιστικό πρόγραμμα Ανοικτής Θαλάσσης του ΙΝΟΑ.
Η διαδρομή ήταν συνολικής απόστασης 18 Nαυτικών μιλίων (Αίγιο – Πρασούδι- Αη Γιάννης – Τριζόνια – Αίγιο)

με εκκίνηση και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Άγιο Νικόλαο, στην παραλιακή ζώνη Αιγίου. Η εκκίνηση δόθηκε συγχρόνως για όλες τις κλάσεις και τις κατηγορίες τους.
Μετά το πέρας και του τελευταίου αγώνα, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει, θα απονεμηθούν έπαθλα στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή της γενικής βαθμολογίας σκαφών καθώς επίσης και στους νικητές των κλάσεων, ανάλογα με τη συμμετοχή.

Nα σημειωθεί ότι, και στο φετινό πρόγραμμα προστέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά και το ράλι Κορινθιακού, το οποίο έγινε για τελευταία φορά πριν από δέκα χρόνια και εντάχθηκε από πέρυσι στο πρόγραμμα γιατί οι άνθρωποι του ΙΝΟΑ θέλουν να αναβιώσει ξανά.

Μετά το τέλος και του τελευταίου αγώνα θα γίνει απολογισμός της σεζόν και τα μέλη θα ανταλλάξουν απόψεις για όλα τα θέματα που αφορούν στον Όμιλο και παράλληλα θα γίνει ο καταρτισμός του προγράμματος αγώνων για το 2025, όπως γίνεται κάθε χρόνο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η κατάταξη των σκαφών στον αγώνα “Ρούμελη 2024”
1. NEMESIS, ΙΝΟΑ
2. HARRISON, Ν.Ο.Α. “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ”
3. MAST IV, ΙΝΟΑ
4. SUMMER DREAM, INOA
5. TOPAS, ΙΝΟΑ
6. ΙASON, INOA
7. MEDOUSA, INOA
8. SIRENA BIANCA, INOA
9. ARGO, INOA


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr