background img
banner
banner

Στο Προάστειο η Αιγείρα / Ακράτα θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες

Το Σάββατο 28/09 διεξάγεται η 2η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας. Στο γήπεδο Προαστείου η Αιγείρα / Ακράτα φιλοξενείται από την τοπική Νίκη, έχοντας σαν πρώτο στόχο τη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.

Ο προπονητής Βασίλης Μπαλατής μελετά τις ανάγκες αυτού του αγώνα πριν τις τελικές του αποφάσεις για το «στήσιμο» της βασικής 11άδας.

Ντέρμπι και στο γήπεδο Κάνιστρας εκεί όπου ο πληγωμένος από την πρεμιέρα Κεραυνός, θα υποδεχτεί το Πάτραι που έχει ήδη χαρεί την νίκη στο ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Εθνικό Π.
Ο νεοφώτιστος στην Α΄ κατηγορία Ηρακλής Π., μετά την μεταγραφική του ενίσχυση είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τα σωματεία του ομίλου και αυτό θα προσπαθήσει να αποδείξει στην Αγυιά απέναντι στον Εθνικό Π. Για τους φιλοξενούμενους μια συνεχόμενη δεύτερη ήττα θα ήταν το χειρότερο που θα ήθελαν.

Στο Σαραβάλι ο Αστέρας Λεοντίου θα αναζητήσει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα αντιμετωπίζοντας τον Πήγασο.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στις 20:00 στα Προσφυγικά, με τον τελείως διαφορετικό από πέρυσι Αρη Π. να έχει δύσκολο έργο υποδεχόμενος την Θύελλα Π.

2η αγωνιστική
Σάββατο 28/09 -17:00
Νίκη Πρ. – Αιγείρα/Ακράτα
Κεραυνός – Πάτραι
Ηρακλής Π. – Εθνικός Π.
Αστέρας Λ. – Πήγασος
20:00 Αρης Π. – Θύελλα Π.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr