background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: «Μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους του ομίλου»

O ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ / ΑΚΡΑΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας μίλησε στo Protionline.gr με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία. Εντυπώσεις από την πρεμιέρα, στην ετοιμότητα στην ομάδα του, στον ανταγωνισμό στον 2ο όμιλο ήταν τα κύρια θέματα που μας σχολίασε ο Βασίλης Μπαλατής.

Πως είδες στην πρεμιέρα τον βαθμό ετοιμότητας στην Αιγείρα / Ακράτα;

Στην πρεμιέρα φάνηκε ότι η ομάδα είχε καλή συνοχή και ήταν προετοιμασμένη για το ξεκίνημα της σεζόν. Υπήρξαν θετικά σημάδια στη χημεία των παικτών και την τακτική εφαρμογή, αν και ίσως χρειάζεται ακόμα χρόνος για να βρουν τον ρυθμό τους οι παίκτες. Ο βαθμός ετοιμότητας φαίνεται ικανοποιητικός, αλλά η συνέπεια σε επόμενα παιχνίδια θα είναι κρίσιμη

Υπάρχει αφομοίωση από τις εντολές που λαμβάνουν οι παίκτες στις προπονήσεις;

Η αφομοίωση των εντολών κατά τις προπονήσεις είναι κρίσιμη για την απόδοση των παικτών και διακρίνω ότι οι παίκτες κατανοούν και εφαρμόζουν τις στρατηγικές και τις τακτικές μου .

Αν θέλατε να ενισχύσετε κάποια γραμμή στην ομάδα ποια θα ήταν αυτή;

Αν ήθελα να ενισχύσω μια γραμμή στην ομάδα, θα προτιμούσα την επιθετική γραμμή..Σε αυτή την θέση διακρίναμε ότι είμαστε ελλιπής και θα κοιτάξουμε αν μπορέσουμε να ενισχυθούμε ώστε να αλλάξει τη δυναμική της ομάδας.

Πιστεύετε ότι και φέτος μπορεί να πάμε σε ένα πρωτάθλημα δυο …ταχυτήτων, να ξεχωρίσουν δηλαδή Θύελλα Π., Πάτραι, Εθνικός, Κεραυνός…;

Η πιθανότητα ενός πρωταθλήματος δύο ταχυτήτων είναι αρκετά ρεαλιστική, ειδικά αν οι ομάδες που αναφέρετε (Θύελλα Π., Πάτραι, Εθνικός, Κεραυνός) διατηρήσουν τη δυναμική τους και τις καλές τους εμφανίσεις. Οι οικονομικοί πόροι, η ποιότητα των παικτών και η στρατηγική προπόνησης παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Αν οι υπόλοιπες ομάδες δεν μπορέσουν να ανταγωνιστούν σε αυτά τα επίπεδα, είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια σαφής διαφορά στην κατάταξη.

Προτίθεστε για κάποιες αλλαγές το Σάββατο στο Προάστειο σε σύγκριση με την πρεμιέρα;

Ενδέχεται να γίνουν προσαρμογές στην ενδεκάδα ή στην τακτική, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να αντιμετωπιστούν τυχόν αδυναμίες που παρατηρήθηκαν. Ανάλογα με τους τραυματισμούς ή την κατάσταση των παικτών, οι αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν νέους παίκτες στη βασική ομάδα ή διαφοροποιήσεις στη στρατηγική.

Στη μεθεπόμενη αγωνιστική φιλοξενείτε στην Ακράτα την Θύελλα Πατρών. Για πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Για σας;

Η Θύελλα Πατρών σίγουρα είναι μια ισχυρή ομάδα και θεωρείται φαβορί, αλλά κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Στο παιχνίδι, η ομάδα μας μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντιπάλου και να δείξει την ποιότητά της. Η σωστή προετοιμασία και η στρατηγική μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε με τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr