background img
banner
banner

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ: Ο Θεόδωρος Βουδούκης εξελέγη εκπρόσωπος των ιατρών στη διοίκηση

Ο ουρολόγος Θεόδωρος Βουδούκης είναι ο νέος εκπρόσωπος των ιατρών στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου), μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο τοπικό ίδρυμα και στο πλαίσιο των αλλαγών στο Δ.Σ. Εκπρόσωπος του ιατρικού προσωπικού στην απερχόμενη διοίκηση είναι η μικροβιολόγος Παναγιώτα Ξαπλαντέρη.
Να σημειωθεί ότι στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη για την ανάδειξη εκπροσώπου στο Δ.Σ., υποψήφιοι, εκτός από τον κ. Βουδούκη που έλαβε τις περισσότερες ψήφους, ήταν ακόμη ο χειρουργός Δημήτρης Μπούνιας, ο παιδίατρος Κωνσταντίνος Μώρος και η κ. Ξαπλαντέρη.

Μιλώντας στο Protionline.gr, ο κ. Βουδούκης ανέφερε: ΄΄Είναι η πρώτη φορά που εκλέγομαι ως εκπρόσωπος των ιατρών στη διοίκηση του Νοσοκομείου και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των συναδέλφων μου. Πλέον σαν ιατρικό προσωπικό έχουμε «μεγαλώσει» αρκετά αφού είμαστε περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, τουλάχιστον για την τελευταία δεκαπενταετία που βρίσκομαι στο Νοσοκομείο Αιγίου΄΄.

Να σημειωθεί ότι οι γιατροί του Νοσοκομείου αυτή τη στιγμή, μαζί με τους ειδικευόμενους, ξεπερνούν τους πενήντα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr