background img
banner
banner

Νοσοκομείο Αιγίου: Με συνέντευξη η επιλογή του νέου διοικητή

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ 15 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ 7ΑΔΑ

Ένα πρόσωπο το οποίο είχε «παίξει» ψηλά στην κατάταξη (μοριοδότηση – γραπτή εξέταση που προηγήθηκε της τελικής επιλογής του υπουργού) και για τη θέση του Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Δημήτρης Γούλας, βρέθηκε στην 1η θέση στην αξιολόγηση του Υπουργείου Υγείας για τη θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας (ΓΝΑΑ) στο Αίγιο.

Το όνομά του μαζί με τους έξι ακόμη που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή που μας πέρασε, από το ΑΣΕΠ, θα είναι οι επτά επικρατέστεροι υποψήφιοι για τις θέσεις διοικητή και αναπληρωτή διοικητή στο ΓΝΑΑ. Την τελική επιλογή θα κάνει το Υπουργείο Υγείας μετά την συνέντευξη που θα είναι και η «τελευταία πράξη» της αξιολόγησης του σημερινού «διδύμου» των Θανάση Γεωργάκη και Ιωάννα Σφυρή που υπηρετούν σήμερα στις θέσεις διοικητή και υποδιοικητή, αντίστοιχα, στο ΓΝΑΑ. Σύμφωνα λοιπόν με την κατάταξη, ο Δημήτρης Γούλας βρίσκεται στην 1η θέση της 15αδας που ανακοινώθηκε την Παρασκευή με 1733,11 μόρια ΑΣΕΠ. Έχει κάνει σπουδές στην πληροφορική και σήμερα είναι προϊστάμενος στο Τμήμα Οργάνωσης και Προτύπων στη Διεύθυνση Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθεί με 1607,23 μόρια ΑΣΕΠ ο Ιωάννης Μπακάβος ο οποίος υπηρετεί σήμερα ως διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας, με σπουδές στην Νοσηλευτική, τη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας ενώ έχει διατελέσει και κλινικός συντονιστής μεταμοσχεύσεων στο του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ), με ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο σε θέματα πληροφορικής, διοίκησης υπηρεσιών υγείας, νοσηλευτικής και εκπαίδευσης.

Ακολουθεί με μικρή διαφορά, 3η με 1594,89 μόρια η Αντιγόνη Τσάγκλα η οποία υπηρετεί ως προϊστάμενη του Τμήματος Βελτίωσης και Ελέγχου Ποιότητας της 6ης Υ.Πε. στην Πάτρα.
Στην 4η θέση με 1522,14 μόρια έχουμε τη διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μάνια (Γεσθημανή) Κασνακτσόγλου, απόφοιτη Νοσηλευτικής ΠΕ (Πανεπιστήμιο Αθηνών) με μεταπτυχιακό στο London University.

Στην 5η θέση με 1500,34 μόρια έχουμε την γνωστή Μαρία Κάργα από την Πάτρα, Νοσηλεύτρια ΠΕ με μάστερ και διδακτορικό η οποία εργάζεται στην Νοσηλευτική Υπηρεσία του ΠΓΝΠ Πατρών
Ακολουθεί στην 6η θέση η Μαρία Ευσταθίου με 1274,30 μόρια. Έχει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί επί 30ετία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Τέλος στην 7η θέση είναι ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων και διευθυντής του Τελωνείου της Πάτρας Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος.

10η στην κατάταξη η Ιωάννα Σφυρή η οποία διευθύνει σήμερα το Νοσοκομείο Καλαβρύτων ως αναπληρώτρια του ΓΝΑΑ.

Πετρούλα Τρούπη, διευθύντρια στον Δήμο Τρίπολης (Προϊσταμένη Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης) με 1716,7ο μόρια και Φαράντος Γεώργιος (δρ. με ειδίκευση στην Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία στα Νοσοκομεία) με 1588,81 μόρια, οι δύο πρώτοι από τους 7 επτά που προκρίθηκαν για την επόμενη φάση και για την επιλογή διοικητή και υποδιοικητή στο Νοσοκομείο των Καλαβρύτων.

Αναμένονται πάντως και αρκετές ανακατατάξεις καθώς πολλοί από τους αξιολογηθέντες έχουν υποβάλει αίτηση και σε άλλες υγειονομικές μονάδες της 6ης ΥΠε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης μέχρι και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου.

Η προσωπική συνέντευξη που θα ακολουθήσει βαθμολογείται έως και με 800 μόρια και είναι καθοριστική για την προώθηση ενός υποψηφίου στελέχους στη θέση.

Σύμφωνα με το διαδικαστικό, δεν αναμένεται να ξεπεράσει τη μισή ώρα. Αμέσως μετά τις συνεντεύξεις, ακολουθεί η λίστα με τους τρεις που διακρίθηκαν και η οποία θα σταλεί στον υπουργό Υγείας ο οποίος θα διαλέξει τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου.

Προσωρινά αποτελέσματα Αναπληρωτών Διοικητών σε ΓΝΑΑ και Καλάβρυτα

Tο ΑΣΕΠ γνωστοποίησε τα αποτελέσματα της Επιτροπή Επιλογής Στελεχών της 6ης ΥΠε με τους οι προσωρινούς πίνακες κατάταξης βάση της μοριοδότησής τους και της γραπτής εξέτασης που προηγήθηκε με βάση το «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους και λοιπές διατάξεις».

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αιγιαλείας (Αίγιο) η κατάταξη για τη θέση του Αναπλ. Διοικητή έχει ως εξής:

ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1ος

ΜΠΑΚΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2ος

ΤΣΑΓΚΛΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ 3η

ΚΑΣΝΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ 4η

ΚΑΡΓΑ ΜΑΡΙΑ 5η

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 6η

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 7ος

ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 8ος

ΚΑΦΕΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 9ος

ΣΦΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ 10η
ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 11ος

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ 12η

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ 13η

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 14ος

ΚΑΜΠΙΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΔΑΝΗ 15η

Για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων η κατάταξη

ΤΡΟΥΠΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ 1η

ΦΑΡΑΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2ος

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 3η

ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 4ος

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5η

ΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6ος

ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 7ος

ΜΠΑΚΟΛΑ ΕΛΕΝΗ 8η

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ 9η

ΜΠΙΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΗ 10η

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 11ος

ΚΑΜΠΙΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΔΑΝΗ 12η

ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ 13ος

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 14η

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 15ος

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης από το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 8:00 έως και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 14:00. Η άσκηση της ένστασης γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr