background img
banner
banner

Προσωρινό συντονιστικό στο Κίνημα Δημοκρατίας

Στο Αίγιο τη Δεύτερα 9 Δεκεμβρίου το απόγευμα συναντήθηκε, η Ομάδα Πρωτοβουλίας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Προέδρου και Ιδρυτή του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανου Κασσελακη «θέτοντας σε προτεραιότητα έναν αγώνα που θα βασίζεται στις πρωτοβουλίες και στην συμμετοχή για μια δικαιότερη κοινωνία, βασισμένη στις αρχές της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης» όπως και ανακοινώθηκε.

Τα μέλη και οι φίλοι αποφάσισαν συναινετικά την δημιουργία προσωρινής γραμματείας μέχρι το συνέδριο αποτελούμενη από εννέα μέλη και προσωρινά υπεύθυνο γραμματέα τον Δημήτρη Δεληγεωργόπουλο.

Παράλληλα αποφάσισαν για τα πρώτα διαδικαστικά θέματα και μεταξύ άλλων ότι θα πραγματοποιείται συνάντηση, κάθε Δευτέρα 19:00 με 21:00 στον ίδιο χώρο (Ρήγα Φεραίου 57-59) και προσκαλούν όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια για να επιφέρουμε την αλλαγή που επιθυμούμε και έχουμε όλοι ανάγκη.

Την Προσωρινή Γραμματεία Αιγίου αποτελούν οι Γιαννοπούλου Θεοδώρα, Δεληγεωργόπουλος Δημήτρης, Ιατροπούλου Μαρία, Μαρινόπουλος Σπύρος, Μπούκα Χριστίνα, Σκυλάκος Μιχάλης, Σωτηροπούλου Μίνα, Χαλμούκος Δημήτριος και Χρυσαφής Άγγελος.

Το Κίνημα Δημοκρατίας στα πλαίσια της αυτοοργανωσης στην Αχαΐα προσκαλεί σε ανοιχτή συνέλευση – συζήτηση και στην Πάτρα αυτή την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην Ρήγα Φεραίου 106 (Ξενοδοχείο Βυζαντινό).


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr