background img
banner
banner

Υποτονικός ο Παναιγιάλειος 0-0 με τον Απόλλωνα Ευπαλίου

Ύστερα από την σπουδαία απόδοση που είχε στο Αίγιο απέναντι στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Μιλτιάδη, όλοι περιμέναμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο Μαλαμάτων με το Ευπάλιο.

Ένα παιχνίδι που ποτέ δεν μπόρεσε να πάρει ρυθμό, αφού οι γηπεδούχοι είχαν βάλει σαν πρώτο στόχο την ισοπαλία, έπεφταν και καθυστερούσαν με τους …τραυματισμούς, θα μπορούσε στο φινάλε να δείξει ο διαιτητής Ζυγάς δέκα λεπτά καθυστερήσεις και λίγα ήσαν.

Χάνει τετ α τετ στο 5΄ ο Αθανασόπουλος

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο αγώνας στην Φωκίδα για τον Παναιγιάλειο, που είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 5΄.

Ο Συρμής με ασίστ τροφοδότησε τον Αθανασόπουλο που πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι αλλά αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Βρουσάι

Πέφτει πολύ ο ρυθμός του αγώνα

Οι συνθήκες του αγώνα και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψαν να πάρει ρυθμό το παιχνίδι και με πολύ λίγες καλές φάσεις ολοκληρώθηκε το α΄ ημίχρονο.

Ο Παναιγιάλειος δεν κινδύνεψε, είχε σουτ άουτ με τον Αμπάνκουα στο 33΄ και τον Ντούκα στο 45΄.

Δεν απειλεί ο Παναιγιάλειος ισορροπεί ο Απόλλων

Στο β΄ ημίχρονο ο Αθανασόπουλος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στην πάσα του Σάλλα στο 50΄ και στο 56΄ την κεφαλιά του Ντούκα από το κόρνερ του Αθανασόπουλου μπλόκαρε ο Βρουσάι.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια δεν αισθάνθηκαν ιδιαίτερο κίνδυνο από τους μελανόλευκους και με μάχες στο κέντρο του γηπέδου δοκίμασαν την τύχη τους στο 67΄ με κεφαλιά άουτ του Γιαννόπουλου και στο 75΄ με τον Σαμπανέι από καλή θέση να μην βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε.

Ανέβηκε στα τελευταία λεπτά ο Παναιγιάλειος

Οι μελανόλευκοι είχαν μια τελευταία προσπάθεια στο φινάλε του αγώνα να πάρουν τους βαθμούς της νίκης και τους διεκδίκησαν με:

Τον Αμπάνκουα στο 87΄ να πλασάρει από πολύ κοντά άουτ ύστερα από την πάσα του Μπούμπα.

Στο 90΄ ο Πασαλίδης πήρε μπάλα από τον Ορτέντζιο, τον απέκρουσε σωτήρια ο Βρουσάι.

Στο 93΄ ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Αμπάνκουα να κερδίζει κεφαλιά άουτ από το κόρνερ του Πασαλίδη

Πέναλτι ζήτησαν από τον Παναιγιάλειο στο 95΄, όταν ανατράπηκε στην περιοχή ο Αρβανίτης, αλλά ο Ζυγάς έδειξε παίζετε.

Απόλλων Ευπαλίου: Βρουσάι, Θεοφάνης, Κ. Ζέρβας, Γιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος (37΄ λ.τ. Βήτος), Γ. Ζέρβας (89΄ Γερολυμάτος), Πατρώνης (67΄ Κοσμάς), Ζελενίτσας, Καντάνης (67΄ Σαμπανέι), Δήμου, Γεωργουσόπουλος

Παναιγιάλειος: Αντωνόπουλος, Ντούκας, Ρίζος, Αρβανίτης, Λιάκος (46΄ Σταθόπουλος), Σταυρόπουλος, Αμπάνκουα, Μπούμπας, Αθανασόπουλος (79΄ Πασαλίδης), Συρμής (68΄ Ορτέντζιος), Σάλλα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr