background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η Αιγείρα / Ακράτα 2-1 τον Αστέρα Λεοντίου

ΈΜΕΙΝΕ ΩΣ ΕΙΧΕ Η ΠΡΩΤΗ 4ΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF

Η ισοπαλία 1-1 στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό και την πρωτοπόρο Θύελλα Π., δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή και την πρώτη 4άδα που ετοιμάζεται για τα play off.

Η Θύελλα βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Εθνικό να προηγείται 1-0 με το γκολ του Μπαλασόπουλου, ισοφάρισε 1-1 στην αρχή του β΄ ημιχρόνου, δεν μπόρεσε όμως να φτάσει στη νίκη και να αποκτήσει καλύτερο βαθμολογική πλεονέκτημα στο ξεκίνημα των play off, στο οποίο αρχίζει με 5 βαθμούς μαζί με την Αχαϊκή.

-Ο Σουγλέρης είχε και τα δυο γκολ στο 2-0 του Πάτραι απέναντι στον Πήγασο. Οι ηττημένοι είχαν πέναλτι του Σπυρόπουλου στο δοκάρι.

-Στις καθυστερήσεις με γκολ του Θεοδωρακόπουλου η Νίκη Προαστείου πήρε τη νίκη 2-1 με ανατροπή από τον Ηρακλή Πατρών, που είχε προηγηθεί με τον Φουρφουρή.

-Πολλές φάσεις και πολλά γκολ στη συνάντηση Αρης Π. – Κεραυνός 2-3.

Ο Αρης προηγήθηκε 1-0 στην κοινή έδρα των Προσφυγικών, ο Κεραυνός απάντησε με δυο γκολ 1-2 και πήρε τη νίκη 2-3, αφού νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Αρης 2-2, που ήταν και αποτέλεσμα του α΄ ημιχρόνου.

Τρία χαμένα πέναλτι

Για την 18η αγωνιστική η μπάλα στήθηκε στην άσπρη …βούλα πέντε φορές. Ευστόχησε ο Μαγγίνας της Αιγείρας / Ακράτας και ο Αργυρόπουλος του Αρη.
Ο Μαγγίνας αποκρούστηκε στο δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε το οποίο αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Γεωργαντόπουλο.
Αποκρούστηκε επίσης το πέναλτι του Φούντζουλα, το οποίο έκανε γκολ παίρνοντας το ριμπάουντ ο Φουρφουρής για τον Ηρακλή Πατρών.
Στο δοκάρι κατέληξε το πέναλτι του Σπυρόπουλου (Πήγασος).

Αστέρας Λεοντίου – Αιγείρα / Ακράτα 1-2

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 2-1, η Αιγείρα / Ακράτα πήρε τη νίκη στο Σαραβάλι από τον Αστέρα Λεοντίου.

Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Βασίλη Μπαλατή, που είχε ήδη προηγηθεί 2-0 από ημίχρονο ενώ ακολούθησε και το χαμένο πέναλτι του Μαγγίνα, το οποίο απέκρουσε ο Γεωργαντόπουλος.

Την ομάδα της Αιγείρας / Ακράτας έβαλε μπροστά στο σκορ ο Παπαγεωργίου με πλασέ από το ύψος της περιοχής ύστερα από πάσα του Ασπρούκου στο 24΄ 1-0.

Το 2-0 με το εύστοχο πέναλτι του Μαγγίνα στο 30΄, το οποίο είχε κερδίσει ο Παπαγεωργίου.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου η Αιγείρα / Ακράτα κέρδισε νέο πέναλτι από την ανατροπή του Σανδραβέλη, αυτή τη φορά όμως ο Μαγγίνας αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Λεοντίου.

Οι γηπεδούχοι σε μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Οικονομόπουλου, μετά από αμυντικό λάθος μείωσαν σε 1-2 με τον Μ. Ανδρεόπουλο στο 67΄.

Το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι το φινάλε και το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας θα μπει την Δευτέρα το βράδυ στην κλήρωση των play off.

Αιγείρα / Ακράτα: Οικονομόπουλος, Ταρνάρης, Παπαδόπουλος, Μαγγίνας, Λέση, Σανδραβέλης, Παπαγεωργίου, Βιλανάκης, Τριαντόπουλος (85΄ Σκούτας), Ασπρούκος (88΄ Καραχάλιος)


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr