Πολλές απουσίες στο παιχνίδι του γηπέδου Πλαστήρα, ειδικότερα για την φιλοξενούμενη ΑΕ Καλαβρύτων, που είχε μόνο τον Παπασωτηρίου για αλλαγή.
Οι διαμαρτυρίες από τον πάγκο των Καλαβρύτων στο 32΄ για φάουλ που υποστήριξαν ότι σφυρίχτηκε ανάποδα από τον διαιτητή Παπαχρήστο, είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του Αλέξανδρου Χουλιάρα.
Ο Μπάσα στο 23΄ το 1-0 για την ΑΕ Αιγίου ύστερα από σέντρα του Μάλλιου.
Ο Π. Γκιζέλης που πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του Σανδραβέλη (διάστρεμμα), σημείωσε το τελικό 2-0 στο 82΄, ύστερα από ατομική προσπάθεια του Εριόλ Αϊντίν και πάσα στον σκόρερ.
ΑΕ Αιγίου: Βουλιέρης, Πολίτης, Τσεκούρας (46΄ Λάμκα), Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, Ε. Αϊντίν, Κωστόπουλος (68΄ Γκραικιώτης), Σωτηρόπουλος, Σανδραβέλης (76΄ Π. Γκιζέλης) , Μάλλιος, Μπάσα (83΄ Μούζος)
ΑΕ Καλαβρύτων: Αλτζούμα, Κέφα, Μπαχάς, Φλογεράς, Τζαφεράι, Αλεξόπουλος, Κουτρουμάνης, Σκιαδάς, Π. Δαφαλιάς (55΄ Παπασωτηρίου), Φεφές, Κ. Δαφαλιάς.