background img
banner
banner

Εγκαινιάστηκε η «καρδιά» του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ο χώρος της φιλόξενης, πληρέστατης και ιδιαιτέρως ελκυστικής Σχολικής Βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας, εγκαινιάστηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου με μία λιτή, όμορφη τελετή. Πρόκειται για την «καρδιά του σχολείου», όπως πολύ εύστοχα χαρακτηρίζεται ο χώρος που έχει δώσει το έναυσμα στους μαθητές να προσεγγίσουν και να αγαπήσουν το βιβλίο.

Ειδικότερα, η διευθύντρια του Σχολείου, Αγγελική Βανδώρου, αναφέρει: ΄΄Ένας από τους στόχους μας να διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος που θα στεγάσει τη σχολική βιβλιοθήκη, έγινε πραγματικότητα. Την Κυριακή, 19/1/2025, εγκαινιάσαμε τη σχολική μας βιβλιοθήκη. Επόμενος στόχος μας, είναι να καταφέρουμε με το μεράκι μας, την αγάπη μας και με τις φιλαναγνωστικές δράσεις που θα υλοποιήσουμε, να αποτελέσει η βιβλιοθήκη μας το μέρος όπου θα χτυπά η «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ» και θα συμβάλλει αποφασιστικά στην καλλιέργεια της αγάπης των παιδιών για το βιβλίο και το διάβασμα΄΄.

Ευχαριστίες από τη διευθύντρια και τον Σύλλογο Διδασκόντων

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες. Ειδικότερα, αναφέρουν: ΄΄Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους χορηγούς μας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, όλους τους γονείς και όλους όσους δούλεψαν, πρόσφεραν την εθελοντική τους εργασία, βοήθησαν, διέθεσαν χρόνο, έδωσαν την αγάπη τους για την ολοκλήρωση του έργου΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr