Στην Κουλούρα και στον ομώνυμο Ιερό Ναό, οι πιστοί συνέρρευσαν τόσο κατά την παραμονή όσο και ανήμερα της εορτής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του εκκλησιαστικού συμβουλίου, του προέδρου της κοινότητας Αποστόλη Σωτηρόπουλου και των μελών της Δημοτικής Κοινότητας.
Το Σάββατο το απόγευμα εψάλη με κατάνυξη ο Εσπερινός με τον Πρωτοσύγγελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη να μιλά στους πιστούς και χθες Κυριακή το πρωί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία όπου τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μυλωνάς.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε καφές στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, πλησίον του Ιερού Ναού. Παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Παναγιώτης Ανδριόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Μαρία Γιδά, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Χριστόπουλος, Νίκος Καραΐσκος, Δημήτρης Ελευθεριώτης, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Γιώργος Ντίνος, οι σύμβουλοι του δήμου Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Χρήστος Τσερεντζούλιας, η πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Γιώτα Παυλοπούλου, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.