Με ανακοίνωσή του ο Παναιγιάλειος καταδικάζει τον τρόπο που φιλοξενήθηκε στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με την Κόρινθο την περασμένη Τετάρτη.
Αναλυτικά: «Σε συνέχεια της χθεσινής εμφάνισης δυο ιστορικών σωματείων που βρεθήκαν αντιμέτωποι υπό αντίξοες συνθήκες δεδομένης της απώλειας του προέδρου Αλέξη Κούγια, θα θέλαμε να σταθούμε σε δύο πολύ βασικά και κρίσιμα σημεία για την πορεία που χαράζει ο κάθε σύλλογος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας του 3ου ομίλου.
Βρεθήκαμε αντιμέτωποι όχι με αθλητικό σύλλογο, αλλά με ομάδα τραμπούκων, δυστυχώς οι προπονήσεις μας δεν περιλαμβάνουν τέτοιες τακτικές. Σεβόμενοι αρχικά το ήθος και την προσπάθεια των αθλητών μας, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στην ευγενή άμιλλα και την υπακοή τους σε κανονισμούς και θεσμούς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας συμπαραστάθηκαν σε μια νίκη καθαρά αθλητικού ιδεατού καθότι στον χθεσινό αγώνα ο μοναδικός χαμένος είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θέλοντας να επισημάνουμε την απόφαση της διαιτησίας να ταχθεί υπέρ του αδύναμου, ευχόμαστε το συμβάν από τον χθεσινό αγώνα να είναι μεμονωμένο και κανένας άλλος σύλλογος να μη δεχθεί τόσο απρόσκοπτη και άδικη επίθεση από παράγοντες αθλητές και θεσμικούς φορείς.»
Περιμένει ο Παναιγιάλειος
Τις αποφάσεις από τη Συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ περιμένει ο Παναιγιάλειος για να μάθει τον νέο ορισμό του αγώνα του με την Ρόδο, αφού η Ομοσπονδία αποδεχτεί και την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθήνας.
Συνεχίζουν με προπονήσεις οι μελανόλευκοι
Το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης του Παναιγιάλειου περιλάμβανε χαλαρή προπόνηση, αποθεραπεία και παγοθεραπεία. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της Παρασκευής, με τον Αιγιώτικο Σύλλογο να είναι απαλλαγμένος από αυτή την αγωνιστική.