background img
banner
banner

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος νέος πρόεδρος της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

Μετά τις αρχαιρεσίες της 19 Μάρτιου 2025 αναδείχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. με νέο πρόεδρο τον Δημήτρη Φωτόπουλο που αντικαθιστά τον Βασίλη Καραφωτιά.

Με την ευκαιρία του πρώτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross  ο νέος πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους αθλητές και τους γονείς αθλητών και να συζητήσει μαζί τους. Αφού τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στους αγώνες με το σωματείο, ανακοίνωσε ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να βοηθηθούν όλοι τους αθλητές της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. είτε οικονομικά είτε με διάφορες άλλες παροχές.

Ξεκινώντας, με πριμ εκκίνησης που θα αντιστοιχεί στο κόστος της συμμετοχής για τις κατηγορίες ΜΧ50 – ΜΧ65 – ΜΧ85 – ΜΧ125 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross και το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας Motocross.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι: Πρόεδρος: Δημήτρης Φωτόπουλος, Αντιπρόεδρος: Αργύρης Παπαγγελοπουλος, Γενικός γραμματέας: Σταύρος Κριλής, Ταμίας: Ασημάκης Τσάκαλος, Έφορος Αθλητικού: Σωτήρης Βαγενάς, Μέλη: Νίκος Τσιγκρής – Νικολόπουλος και Νεκτάριος Τομαράς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr