background img
banner
banner

Σπουδαία διπλή διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Αιγίου σε μπάσκετ και βόλεϊ

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!

Άλλη μια (διπλή) αθλητική διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Αιγίου που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σχολικό πρωτάθλημα Αχαϊας τόσο στο μπάσκετ όσο και στο βόλεϊ!

Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της, καθώς και κύπελλο που προστέθηκε στην τροπαιοθήκη του σχολείου, επέστρεψε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου, η ομάδα μπάσκετ του 1ου ΓΕΛ Αιγίου, καθώς ηττήθηκε από τα εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση, στον μεγάλο τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Να επισημάνουμε ότι ο αντίπαλός ήταν πέρυσι πρωταθλητής Αχαΐας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, είχε βγει πρωταθλητής Ελλάδος και 7ος στον κόσμο στην κατηγορία των Λυκείων.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, ασημένιο μετάλλιο και κύπελλο κατέκτησε και η ομάδα βόλεϊ, η οποία ηττήθηκε από το 4ο Λύκειο Πατρών στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ Λυκείων Αχαΐας, που διεξήχθη επίσης στην Πάτρα.

“Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γυμναστές τους για την μεγάλη αυτή διάκριση που πέτυχαν, κάνοντας μας πραγματικά υπερήφανους!!!”, αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του 1ου ΓΕΛ Αιγίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr