ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
Την Κυριακή 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο συνάντηση μελών της Τοπικής Κοινότητας του Δημοκρατικού Πατριωτικού Λαϊκού Κινήματος “ΝΙΚΗ”. Στην εκδήλωση, η οποία διεξήχθη σε κλίμα ενότητας και δημοκρατικού διαλόγου, παραβρέθηκαν ο Ευρωβουλευτής Νικόλαος Αναδιώτης, ο Βουλευτής Αχαΐας Σπυρίδων Τσιρώνης, ο Συντονιστής του Διαρκούς Βουλευτηρίου Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο Τομεάρχης Πολιτικού Σχεδιασμού του Βουλευτηρίου Στυλιανός Δρακουλέλης, ο Υπεύθυνος της Νομαρχιακής Κοινότητας Τηλέμαχος Κορμπάκης, μέλη και φίλοι του Κινήματος.
Ο Νικόλαος Αναδιώτης μετέφερε στην ομήγυρη τα συμβαίνοντα στο Ευρωκοινοβούλιο και την εμμονή της Ευρώπης στην συνέχιση του Πολέμου στην Ουκρανία. Ο Σπυρίδων Τσιρώνης ανέλυσε τη στάση του Κινήματος έναντι των πρόσφατων γεγονότων στην Εθνική Πινακοθήκη.Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος μίλησε για τις εξελίξεις στα οργανωτικά του Κινήματος και παρουσίασε στο ακροατήριο τη δράση του Κέντρου Ερευνών, Μελετών και Επιμόρφωσης “Ευγένιος Τζιμογιάννης”. Ο Στυλιανός Δρακουλέλης έθεσε το πλαίσιο αντιμετώπισης από τη ΝΙΚΗ των κυριότερων αυτή τη στιγμή πολιτικών προβλημάτων. Τέλος ο Τηλέμαχος Κορμπάκης αναφέρθηκε στην οργάνωση και τον συντονισμό των δράσεων της Νομαρχιακής Κοινότητας Αχαΐας του Κινήματος.
Ακολούθησε συζήτηση, κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να θέσουν ερωτήσεις πάνω στα τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας και να λάβουν απαντήσεις και επεξηγήσεις από τα στελέχη του Κινήματος. ΄΄Η ΝΙΚΗ αφουγκράζεται τον σφυγμό των απλών μελών και των φίλων της, γι’ αυτό και δίνει μεγάλη βαρύτητα στις συναντήσεις των Τοπικών Κοινοτήτων. Με τον τρόπο αυτό η φωνή της βάσης φτάνει στα Κεντρικά Όργανα του Κινήματος και επηρεάζει τις αποφάσεις τους. Αυτό αποδεικνύει τη βαθιά δημοκρατική πεποίθηση και λειτουργία της ΝΙΚΗΣ΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.