ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Καθαρά εκλογικό χαρακτήρα είχε η Γενική Συνέλευση της Τετάρτης. Δεν υπήρξε κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος για τα διοικητικά του Παναιγιάλειου και απέμενε ο σχηματισμός του νέου ΔΣ μετά την ψηφοφορία των ταμιακώς εντάξει μελών.
Έγιναν αρκετές ερωτήσεις στην πρόεδρο Μαρία Μπούκα, οι απαντήσεις της οποίας άφησαν σε ικανοποίηση τους παριστάμενους.
Στο οικονομικό κομμάτι κατόπιν ερωτήσεων η Μαρία Μπούκα ανέλυσε: «Έχουμε εισπράξει 25.000, έχουμε ξοδέψει 72.000 και χρωστάμε ακόμα 25.000».
Αφού απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις συνέχισε: «Είμαι εδώ για να πάμε να γίνουμε κάτι. Θα έχουμε νέα Γενική Συνέλευση με ανάλυση λογαριασμού και στοχοποίησης για την επόμενη σεζόν. Όσο είμαι εγώ θα υπάρχει διαφάνεια από το πρώτο ευρώ που θα μπει στο ταμείο και με επιτρεπτό κάθε έλεγχο. Από δω και πέρα θα πρέπει να υπάρχει διοίκηση κανονική. Να είναι παρούσα, να λειτουργεί, να διαπραγματεύεται, να έχει λόγο και ουσία. Δεν με πλησίασε ποτέ κάποιος να πει κάτι ουσιαστικό με εξαίρεση μια – δυο περιπτώσεις. Με ενδιαφέρει αυτό που θα προκύψει να είναι ουσιαστικό και πραγματικό. Το πρόβλημά μου δεν είναι να είμαι πρόεδρος, αν δεν σας κάνω φεύγω. Επειδή είμαι εδώ και έχω προσπαθήσει είναι κρίμα».
Ρύθμιση στο παλιό χρέος
Επίσης η Μαρία Μπούκα τοποθετήθηκε ότι ως πρόεδρος στη νέα διοίκηση θα διευθετήσει και το παλιό χρέος, το οποίο θα μεταβεί στην ίδια και με ρύθμιση στο δικό της ΑΦΜ θα ξεκινήσει την αποπλήρωση. Θα γίνει λεπτομερή αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα στην Γενική Συνέλευση του καλοκαιριού.
Γιώργος Μπέσκος: «Επιτέλους μια κανονική διοίκηση»
Ο δικηγόρος Γιώργος Μπέσκος που βρίσκεται ανάμεσα στα μέλη του νέου ΔΣ είπε: «Ηταν ψυχοφθόρο το γεγονός να πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο στο Πρωτοδικείο να δηλώνω διοίκηση. Δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά υπάρχει βοήθεια από την πόλη και από τον Δήμο. Μετά από χρόνια επιτέλους μπαίνει μια κανονική διοίκηση και περιμένουμε μια καλύτερη μέρα. Για την υποψηφιότητα προέδρου δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον, παρά μόνο η Μαρία Μπούκα και γι’ αυτό ήρθαν και άτομα από Αθήνα».
Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη: «Ο Παναιγιάλειος μπορεί να έχει ένα υγιές ποδοσφαιρικό μέλλον»
Ανάμεσα στους υποψήφιους και η Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη που πήρε τον λόγο. Είπε: «Βρίσκομαι εδώ γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα και από το οικογενειακό μου περιβάλλον. Πιστεύω ότι ο Παναιγιάλειος μπορεί να έχει ένα υγιές ποδοσφαιρικό μέλλον και αυτό μπορεί να γίνει με εργατικότητα και διαφάνεια, γι’ αυτό ζητάω σήμερα την βοήθειά σας. Με το νέο ΔΣ που θα απαρτίζει την πρόεδρο θα μπορέσει να δείξει τις δυνάμεις του στην πορεία που θα χαράξει για ένα καλύτερο μέλλον».
Αντιγόνη Κτενίδη: «Πίστη και στα νέα μέλη»
Υποψήφια στη λίστα της νέας διοίκησης και η Αντιγόνη Κτενίδη, είπε: «Είναι πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με την ομάδα αν έχω την ευκαιρία θα το κάνω γιατί πιστεύουμε στο νέο και καινούργιο».
Θανάσης Μαυρόπουλος: «Αρωγός στην ομάδα της πόλης μου»
Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θανάσης Μαυρόπουλος πήρε τον λόγο: «Πάντα ήμουν κοντά στην ομάδα ενεργός και με τους παλαίμαχους. Έχω βοηθήσει στο παρελθόν, το κάνω και τώρα, θέλω συνεχίσω να είμαι αρωγός στην ομάδα της πόλης μου».
Οι 16 οι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ και οι ψήφοι που έλαβαν
Η λίστα των υποψήφιων για το νέο ΔΣ περιλάμβανε 16 άτομα. Σε σώμα θα σχηματιστεί η νέα διοίκηση το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.
Αλφαβητικά οι υποψήφιοι, καθώς και οι ψήφοι που έλαβαν
8 Βαλσαμίδης Νεκτάριος
4 Γεωργακόπουλος Βασίλης
30 Γεωργακόπουλος Παναγιώτης
6 Ευγένειας Νεκτάριος
2 Καμπά Ηλιάνα
5 Καραμάνης Αθανάσιος (Σάκης)
20 Κτενίδου Αντιγόνη
4 Μαζαράκης Δημήτριος
45 Μαυρόπουλος Αθανάσιος
44 Μαυροπούλου Ελεάννα
12 Μπέσκος Γιώργος
3 Πήττα Φωτεινή
28 Πίκουλα Μπομποτσιάρη Ελισσάβετ
4 Σκαφτούρου Ελένη
1 Χρονόπουλος Κωνσταντίνος
Για το 9μελές αυτοί με τους περισσότερους ψήφους:
Μαυρόπουλος Αθανάσιος, Μαυροπούλου Ελεάννα, Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Πίκουλα Μπομποτσιάρη Ελισσάβετ, Κτενίδου Αντιγόνη, Μπέσκος Γιώργος, Βαλσαμίδης Νεκτάριος, Ευγένειας Νεκτάριος, Καραμάνης Αθανάσιος.