Ανεβάζει επίπεδο το τουρνουά Ladder Tennis που διεξάγεται για 3η χρονιά από τον επίσημο πλέον Όμιλο Αντισφαίρισης Αιγιάλειας.
Ο πρόεδρος του ομίλου Γιώργος Αλεξόπουλος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος και περήφανος για το στήσιμο του τουρνουά, τις πολλές συμμετοχές και την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε.
Ανάμεσα στους αγωνιζόμενους και ο Γιώργος, πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, στο φετινό τουρνουά έφτασε ένα βήμα πριν την τελική φάση. Δεν απογοητεύτηκε όμως, αφού το ειδικό βάρος για τον ίδιο έπεφτε στην όμορφη και αψεγάδιαστη διεξαγωγή του τελικού.
Αυτό ήταν το δικό του βραβείο, όπως και για τα υπόλοιπα μέλη που διευθύνουν τον όμιλο.
Από τη θέση του προέδρου ο Γιώργος Αλεξόπουλος αισθάνθηκε την ανάγκη να ανακοινώσει την ικανοποίησή του για την άψογη διεξαγωγή του τουρνουά και να ευχαριστήσει όλους όσους συνετέλεσαν να πραγματοποιηθεί με πλήρη επιτυχία το 3ο τουρνουά Ladder Tennis:
«Αγαπητά μέλη και αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αιγιάλειας,
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ολοκληρώθηκε το τουρνουά Ladder Tennis του Ομίλου μας. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας και το ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους νικητές των κατηγοριών, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και το πάθος τους για το άθλημα. Η συμβολή τους στην επιτυχία του τουρνουά ήταν καθοριστική.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μας, οι οποίοι με την πολύτιμη στήριξή τους κατέστησαν δυνατή τη διοργάνωση ενός άρτιου και επιτυχημένου τουρνουά.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές και τα μέλη του ΔΣ, οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Είμαι βέβαιος ότι το Ladder αυτό αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους μας και ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το ομαδικό πνεύμα και τη φιλία μεταξύ των μελών του Ομίλου μας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με περισσότερη δράση για την επόμενη σεζόν».



