ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Αυλαία για την παραδοσιακή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης “Χοράνθη”, που αποχαιρετά για αυτή τη χρονιά τα μέλη και τους φίλους της, την Κυριακή 13 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, με το τρίτο φεστιβάλ χορωδιών παραδοσιακής μουσικής! Εκεί θα είναι και η Χορωδία Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας.
Αναλυτικά, συμμετέχουν οι χορωδίες: Χορωδία Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας “Φίλιππος Οικονόμου”, Σύμπραξη Χορωδιών Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Συλλόγου Ιεροψαλτών Λακωνίας “Πέτρος ο Πελοποννήσιος”.
Τις τρεις χορωδίες θα πλαισιώσει ορχήστρα ζωντανής μουσικής… Είσοδος ελεύθερη! ΄΄Σας περιμένουμε για να ένα ευχάριστο μουσικό αυτή τη φορά ταξίδι με παραδοσιακές μελωδίες της πατρίδας μας…΄΄, αναφέρεται από τους διοργανωτές.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας, Χρήστος Καραμάνος, επισημαίνει: ΄΄Η Χορωδία του Συλλόγου μας θα πάρει μέρος στη χορωδιακή συνάντηση παραδοσιακής μουσικής που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης “Χοράνθη”, την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ.
Προσκαλούμε όλους τους φίλους μας να δώσουν το «παρών» στην ωραία αυτή καλοκαιρινή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη γειτονική πόλη του Ξυλοκάστρου΄΄.



