background img
banner
banner

Τελείως διαφορετικό το πρόσωπο και το στυλ της Αιγείρας / Ακράτας

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Θέλοντας και μη, η μεγάλη ανακατανομή που προηγήθηκε στο έμψυχο υλικό αλλά και στην τεχνική ηγεσία της Αιγείρας / Ακράτας μετατρέπει σε μεγάλο βαθμό τη δυναμική, την φιλοσοφία, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του σωματείου της ανατολικής Αιγιάλειας.

Πάντα με ψηλούς στόχους τα τελευταία χρόνια στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, δεν προτίθεται να αλλάξει για φέτος την ίδια συνταγή που της αρέσει να διατηρεί, καλείται όμως να πετύχει αυτό τον στόχο μέσα από τεράστιες αλλαγές.

Βάζει τις βάσεις ο προπονητής Δημήτρης Ξηνταρόπουλος

Ο Δημήτρης Ξηνταρόπουλος αντικαθιστώντας στον πάγκο της Αιγείρας / Ακράτας τον Βασίλη Μπαλατή, ετοιμάζει τις δικές του κατευθύνσεις στην ομάδα, έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Αμασιάδη.

Σε πρώτη φάση πρότεινε θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης, αλλά και ρίχνοντας το βλέμμα του στις νεαρές ηλικίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέχθηκαν δώδεκα παιδιά ηλικίας από 15-18 ετών που είναι: Σωτήρης Βασιλόπουλος, Μπάρδη Πέππα, Αποστόλης Γιοβάς, Νίκος Σταυρόπουλος, Μάριος Ντόμπρα, Αναστάσης Γιοβάς, Βίκτωρας Ντόμπρα, Ματέο Παππά, Αντώνης Ξυγκάς, Κωνσταντίνος Κουρής, Γιάννης Δερμετζίδης, Ντάνιελ Λέση.

Ξηνταρόπουλος: «Να ανεβάσουμε επίπεδο»

Ερχόμενος για τη συνεργασία του με την Αιγείρα / Ακράτα ο κόουτς Δημήτρης Ξηνταρόπουλος, έφερε μαζί του και τρεις ποδοσφαιριστές που εμπιστεύεται από την περυσινή του θητεία στον Ναυπακτιακό Αστέρα, (Βασίλη Γεωργουλόπουλο, Φίλιππο Ελ Χατζι, Διονύση Βεντούρη) οι οποίοι συμπληρώνονται από τις άλλες προσθήκες, όπως τον Γιώργο Καρέλα από τον Αχιλλέα Καμαρών, τον Σεραφείμ Κουνινιώτη από τον Αστέρα Μιντιλογλίου, τον Παναγιώτη Προσκεφαλά από τον Πήγασο.

Ο νέος προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας με τις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε να γίνει η προσπάθεια για το καλύτερο, αξιοποιώντας όλο το έμψυχο υλικό που θα του διαθέσει η διοίκηση.
Παράλληλα δήλωσε με σιγουριά ότι είναι σε θέση να ανεβάσει το αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο της ομάδας.

Ανακοινώνονται ακόμα δυο προσθήκες

Με έναν επιτελικό μέσο από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και με έναν ακόμα παίκτη από τα Ροΐτικα αναμένεται να συμπληρωθεί το ρόστερ της Αιγείρας / Ακράτας.

Στις 6 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία στην Αιγείρα / Ακράτα

Πλησιάζει η ώρα της πρώτης προπόνησης στην Αιγείρα / Ακράτα, με τον Δημήτρη Ξηνταρόπουλο να ξεκινά τη δική του προσπάθεια να δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο στην ανατολική Αιγιάλεια.

Στα πλαίσια της αξιοποίησης βρίσκονται και οι 12 συνολικά νεαροί, οι οποίοι είναι απαραίτητο να προετοιμαστούν για ένα ιδιαίτερα δύσκολο και με απαιτήσεις πρωτάθλημα.

Έτοιμα τα εισιτήρια διαρκείας

Η διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας ανακοίνωσε τα σημεία που μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2025-26. «Εκδόθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα σημεία που μπορείτε να τα βρείτε είναι στο Ζαχαροπλαστειο Το Αυθεντικό και στο Κατάστημα Καλλυντικών “Αλεφαντος” ενισχύοντας όπως κάθε χρόνο την ομάδα μας!»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr