ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΠΥΡΓΟ
Αναβολή για το βράδυ της Δευτέρας πήρε το μεγάλο ραντεβού του Παναιγιάλειου με το φίλαθλο κοινό του. Τα υπόλοιπα παραμένουν ως είχαν και γνωρίζουμε, δηλαδή η παρουσίαση της νέας ομάδας και της νέας φανέλας, με καλεσμένους από κάθε χώρο, με τους 1550 να ανεβάζουν το γλέντι και την αδρεναλίνη, σε ένα ταιριαστό χώρο που θα συμπεριλάβει όλες τις απαιτήσεις της βραδιάς. Τόπος συνάντησης το “CAVO” στο τέρμα Αλυκής που μπορεί να συνδυάζει τις όποιες απαιτήσεις σε κάθε απαίτηση.
Για την αλλαγή της μέρας το ΔΣ του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε: «Μια μικρή αναβολή μόνο, αλλά η Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 θα μας βρει ΟΛΟΥΣ εκεί, στο CAVO στην παραλία Αλυκής, για τη μεγάλη παρουσίαση της νέας μας φανέλας! Με την εκκίνηση του πρωταθλήματος και τον πρώτο αγώνα την Κυριακή 21/9 με τον Πύργο, η Δευτέρα γίνεται σημείο συνάντησης για να δείξουμε τη δύναμη και την ενότητα του Συλλόγου μας.
Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε, να χειροκροτήσετε και να γιορτάσετε μαζί μας την έναρξη μιας νέας σεζόν γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Και φυσικά μετά ακολουθεί το μεγάλο party με τους 1550. Η παρουσία σας είναι η δύναμή μας!»
Τα παιχνίδια κυπέλλου σωματείων 5ου ομίλου
Από τις 12 ομάδες του 5ου ομίλου που συμμετέχει και ο Παναιγιάλειος, για το ερασιτεχνικό κύπελλο Ελλάδας είχαν προκριθεί από την 5η φάση οι πέντε ομάδες.
Ο Πέλοπας Κιάτου πέρασε και από την 2η φάση χωρίς αγώνα, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου μας θα παίξουν:
Θύελλα Π. – Ζάκυνθος
Πύργος – Πανθουριακός
Μανδραϊκός – Κόρινθος
Πρόκριση α.α. για τον Πέλοπα Κιάτου
Φιλικό με Μεσολόγγι η Παναχαϊκή την Κυριακή
Την ΑΕ Μεσολογγίου θα υποδεχτεί σε φιλικό αγώνα η Παναχαϊκή την Κυριακή.Ώρα έναρξης έχει ανακοινωθεί στις 5 το απόγευμα και αναμένεται το φίλαθλο κοινό της Πατρινής ομάδας να ανταποκριθεί στο κάλεσμα.



