ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΜΕΣΟΣ ΣΤΟΪΛΟΦ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Έχασε χρόνο και χρήμα ο Παναιγιάλειος με την αναβολή του αγώνα, έχασε και το παιχνίδι στη Ζάκυνθο από τους γηπεδούχους που δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, είχαν όμως σε κάθε γραμμή τους αυτό που δεν είχε ο Παναιγιάλειος.
Παίκτες ηγέτες που βοηθούσαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, έδιναν πάσες στην επίθεση, αυτό που δεν έκανε ο Παναιγιάλειος για να αξιοποιήσει την γραμμή κρούσης.
Αν οι μελανόλευκοι είχαν αποφύγει το δεύτερο …εύκολο γκολ που δέχτηκαν, τότε τα πράγματα θα ήσαν διαφορετικά, με τους γηπεδούχους να μην έχουν εξασφαλίσει τίποτα και να τους επηρέαζε το άγχος της ισοφάρισης.
Στο τελευταίο 20λεπτο που βοήθησαν και οι αλλαγές για να …πατάει ο Παναιγιάλειος στο γήπεδο ορθολογικά, ήταν αρκετά δύσκολο να σημειωθούν δυο γκολ για τον βαθμό τουλάχιστον της ισοπαλίας.
Άλλαξε το πρόγραμμα προπόνησης
Η αναβολή του αγώνα στη Ζάκυνθο για μια μέρα, έφερε αλλαγές και στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα.
Την Τρίτη η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Αβύθου, στην οποία ο Φώντας Καζακόπουλος χώρισε τους παίκτες σε δυο γκρουπ, με το μικρότερο να περιλαμβάνει αυτούς που αγωνίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Για την Τετάρτη η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται να δώσει το ρεπό που έπαιρναν οι μελανόλευκοι Τρίτη και να ξεκινήσει η προετοιμασία την Πέμπτη για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τον Πανθουριακό.
Συστάσεις στους παίκτες από Καζακόπουλο
Ο προπονητής του Παναιγιάλειου δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας στη Ζάκυνθο και πάνω στο συγκεκριμένο θέμα έκανε την ανάλυσή του για αρκετή ώρα.
Κοντά του και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Γεωργιάδης, που εξέθεσε και τις δικές του συστάσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Από ένα βαθμό οι αντίπαλοι της Κυριακής στο Αίγιο
Παναιγιάλειος και Πανθουριακός θα αναμετρηθούν την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο, έχοντας εισπράξει από ένα βαθμό ύστερα από τις δυο πρώτες αγωνιστικές.
Η νεοφώτιστη ομάδα της Μεσσηνίας μετά την αποβολή του Κωστέα, έπαιξε με 10 παίκτες την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Θύελλα για περισσότερο από μισή ώρα, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνά της.
Ακόμα δεν έχει σημειώσει γκολ, ενώ ένα γκολ έχει ο Παναιγιάλειος από την ισοπαλία του 1-1 με τον Πύργο.
Παίζουν εκτός οι τρεις πρωτοπόροι
Καμπανάκι κινδύνου ηχεί για τα τρία πρώτα σωματεία που προπορεύονται στον πίνακα της βαθμολογίας του 4ου ομίλου.
Παναχαϊκή, Λουτράκι και Πέλοπας Κιάτου θα παίξουν την ερχόμενη 3η αγωνιστική εκτός έδρας, με την ομάδα του Κιάτου να κάνει την πρώτη της έξοδο ύστερα από τα δυο νικηφόρα εντός έδρας παιχνίδια της.
Κατά σειρά έχουν να αντιμετωπίσουν Πύργο, Μιλτιάδη και Θύελλα Πάτρας.



